Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εγκαίνια «ιρανικής γωνιάς» στη βιβλιοθήκη του Παντείου Πανεπιστημίου

«Είναι μεγάλη μας χαρά που εγκαινιάσαμε σήμερα την "ιρανική γωνιά", με βιβλία που μας διέθεσε το Μορφωτικό Κέντρο της πρεσβείας του Ιράν»

Μία γωνιά γεμάτη από βιβλία για την ιρανική λογοτεχνία, την πολιτική επιστήμη και τον ιρανικό πολιτισμό έχει από σήμερα η βιβλιοθήκη του Παντείου Πανεπιστημίου, καθως εγκαινιάστηκε νωρίτερα η «ιρανική γωνιά» από την πρύτανη του πανεπιστημίου, Ισμήνη Κριάρη και τον μορφωτικό σύμβουλο της πρεσβείας του Ιράν, Αλί Μοχαμάντ Χελμί.

«Είναι μεγάλη μας χαρά που εγκαινιάσαμε σήμερα την "ιρανική γωνιά", με βιβλία που μας διέθεσε το Μορφωτικό Κέντρο της πρεσβείας του Ιράν» δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η κ. Κριάρη. «Πρόκειται για βιβλία που αναφέρονται στον ιρανικό πολιτισμό, την ιστορία του και στα πολιτικά θέματα τα σημερινά» πρόσθεσε.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα εγκαινιάζουμε το τμήμα Ιρανολογίας της βιβλιοθήκης, ως "ιρανική γωνιά", που δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να μελετήσουν διαφορά πολιτικά και πολιτιστικά θέματα σε σχέση με το Ιράν» ανέφερε, από την πλευρά του, ο κ. Χελμί.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο Δένδιας, ο Άδωνις και το πολιτικό έλλειμμα του Κ. Μητσοτάκη

Η Νέα Δημοκρατία εγκατέλειψε τελικά την ιδέα της πρότασης μομφής, μια άθλια κίνηση τακτικισμού, που αποσκοπούσε στο να κερδηθεί χρόνος ώστε να προετοιμαστεί ο δεύτερος γύρος των άθλιων επεισοδίων της...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο