Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΑΔΕΔΥ: Αγωνιστικές απεργιακές κινητοποιήσεις για την στήριξη της Παιδείας και του ΕΣΥ

Το γενικό συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε απεργιακές κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση των κατακτήσεων των εργαζομένων στο Δημόσιο

Αγωνιστικές απεργιακές κινητοποιήσεις για την στήριξη της Παιδείας και του ΕΣΥ προαναγγέλλει η ΑΔΕΔΥ. Ειδικότερα, το γενικό συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ για το πρόγραμμα δράσης, για το επόμενο διάστημα, αποφάσισε τα εξής:

Να στηρίξει τις κινητοποιήσεις που γίνονται, αυτή την περίοδο, στην Παιδεία για την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου, καθώς και στην υγεία για στήριξη του ΕΣΥ και της Δημόσιας Υγείας.

Εξουσιοδοτεί την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ ύστερα από συνεννόηση με τις Ομοσπονδίες, να προχωρήσει σε αγωνιστικές – απεργιακές κινητοποιήσεις, σε χρόνο που θα κρίνει κατάλληλο, για την υπεράσπιση των κατακτήσεων των εργαζομένων στο Δημόσιο.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κυβέρνηση, ο Άδωνις και το κράτος δικαίου

Στις αρχικές συζητήσεις για το ταμείο ανάκαμψης, στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, πολλές χώρες ζήτησαν να συνδεθεί η κοινοτική χρηματοδότηση με τη λειτουργία του κράτους δικαίου. Το θέμα αυτό έθιγε κυρίως την Ουγγαρία και την Πολωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο