Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κάλεσμα της ΟΛΜΕ σε νέες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

Σε συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα και στο υπουργείο Παιδείας καλεί την Πέμπτη και τη Δευτέρα η Ομοσπονδία των καθηγητών, ενάντια στην «υποβάθμιση και τον εξοβελισμό ειδικοτήτων»

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί αύριο, Πέμπτη στις 19:30 στο Σύνταγμα η ΟΛΜΕ «ενάντια στην υποβάθμιση και τον εξοβελισμό των ειδικοτήτων Κοινωνικών Επιστημών (ΠΕ78), Οικονομίας (ΠΕ80), εκπαιδευτικών Καλλιτεχνικών (Εικαστικών, Μουσικής, Θεατρολογίας), ΠΕ81 (Αρχιτέκτονες, Τοπογράφοι, Πολιτικοί Μηχανικοί, Μηχανικών από τα ΤΕΙ), εκπαιδευτικών ΠΕ88.01 (Γεωπόνοι), εκπαιδευτικών ΠΕ34 (Ιταλικών), ΠΕ04.05 (Γεωλόγοι)».

Επίσης η Ομοσπονδία των καθηγητών καλεί σε νέα συγκέντρωση τη Δευτέρα 29/6 στις 11:00 π.μ. έξω από το υπουργείο Παιδείας.
Οι ΕΛΜΕ να διοργανώσουν αντίστοιχες συγκεντρώσεις την ίδια μέρα σε ΔΔΕ και ΠΔΕ.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο