Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σε απεργία προχωρούν οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων στην Κρήτη

Συνεχίζουν τον απεργιακό του αγώνα οι οδηγοί μέλη του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης «Ερμής» με νέα 24ωρη κινητοποίηση την Δευτέρα 6 Ιουλίου

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά παρά τις 5 πρώτες 24ωρες απεργίες που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, οι εργοδότες δεν έχουν προχωρήσει στην υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Αναλυτικά τι αναφέρεται στην πρόσφατη ανακοίνωση τους:

Παρά τις πέντε πρώτες 24ωρες απεργίες, που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, η εργοδοσία δεν υποχωρεί, ώστε να πράξει το αυτονόητο και να υπογράψει τη νέα Συλλογική Σύμβαση. Η συμπεριφορά αυτή μας ωθεί να συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μας, εξαγγέλλοντας νέα 24ωρη απεργία των μελών μας, οδηγών τουριστικών λεωφορείων Κρήτης, από 06/07/2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:00 π.μ. μέχρι και 07/07/2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 8:00 π.μ.

Οι κινητοποιήσεις του σωματείου μας έχουν τη συμπαράσταση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και της Ομοσπονδίας μας (Ο.Σ.Μ.Ε.).

Ο αγώνας συνεχίζεται. Δεν κάνουμε πίσω ούτε βήμα στα δικαιώματά μας».

Πηγή: Νέα Κρήτη

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο