Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Άμεσες απαντήσεις για τη λειτουργία των εποχικών ξενοδοχείων ζητεί ο ΠΟΞ

Ενώ τα εποχικά ξενοδοχεία είναι προγραμματισμένο να ανοίξουν την 1η Ιουνίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων με επιστολή της προς τον υπουργό Τουρισμού απευθύνει ερωτήματα για τον τρόπο λειτουργίας εν μέσω πανδημίας

Άμεσες απαντήσεις για τον τρόπο λειτουργίας των εποχικών ξενοδοχείων, που όπως έχει ανακοινωθεί θα εκκινήσουν την 1η Ιουνίου, ζητούν με επιστολή τους προς τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, και τον υφυπουργό, Μάνο Κόνσολα, οι ξενοδόχοι.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων ρωτά πώς ακριβώς θα λειτουργήσουν τα ξενοδοχεία, με ποιους υγειονομικούς όρους και με ποιους πελάτες.

«Μέχρι σήμερα δεν έχουν τεθεί υπόψη μας τα υγειονομικά πρωτόκολλα που τα μέλη μας θα πρέπει να εφαρμόζουν. Μέχρι σήμερα δεν έχει διασφαλισθεί πώς τα μέλη μας που θα επαναλειτουργήσουν δεν θα είναι εκτεθειμένα σε αξιώσεις αποζημιώσεων πελατών τους ή και εργαζομένων τους σε περίπτωση κρούσματος εντός του ξενοδοχείου. Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε το καθεστώς που θα εφαρμοστεί για το προσωπικό μας, το οποίο επί της ουσίας δεν θα έχει αντικείμενο εργασίας», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΠΟΞ.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δοξάστε τον!

Για όποιον δεν το έχει καταλάβει, το επόμενο διάστημα θα το φάμε με την αναμονή του χρηματικού πακέτου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με τα ΜΜΕ να δοξάζουν τον Κυρ. Μητσοτάκη, που αποκατέστησε το διεθνές κύρος της χώρας και της οικονομίας, που μας έσωσε από τον λαϊκισμό

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις