Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

600 ευρώ ξόδεψε η Περιφέρεια Β. Αιγαίου για την 2ωρη επίσκεψη Μηταράκη στη Λέσβο

Ο Περιφερειάρχης Μουτζούρης υποδέχεται τον Ν. Μηταράκη στην Μυτιλήνη

Ούτε ένα, ούτε δυο αλλά 600 ευρώ πλήρωσαν οι πολίτες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την δίωρη επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Μυτιλήνη ο νέος υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης την Κυριακή 19 Ιανουαρίου. Κι αυτό χωρίς να επισκεφθεί καν τη Μόρια.

Ο υπουργός Ν. Μηταράκης δεν επισκέφτηκε καν τη Μόρια (δεν χρειαζόταν είπε γιατί γνωρίζει την κατάσταση εκεί)  και αρκέστηκε να συναντηθεί με τους δημάρχους Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη, Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο και τον βουλευτή Λέσβου της Ν.Δ. Χαράλαμπο Αθανασίου παρουσία του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη.

Η σύσκεψη ήταν κλειστή και πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Περιφερειάρχη, οπότε δημιουργούνται ερωτήματα για τα 600 ευρώ που κόστισε στην Περιφέρεια η δίωρη φιλοξενία στο γραφείο του Περιφερειάρχη Μουτζούρη.

Φαντάσου να έκοβαν και Πρωτοχρονιάτικη πίτα δηλαδή, όπως στο Αγροτικής Ανάπτυξης...

To σχετικό έγγραφο με την ανάληψη της υποχρέωσης από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου:

Με πληροφορίες από το Στο Νησί

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Εθελοντική γενναιοδωρία και κοινωνική λεηλασία

Η ιδέα να δώσουν οι βουλευτές το 50% του μισθού τους για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι μια σωστή ιδέα. Είναι επίσης μια ιδέα «εμπορική», που θα πουλήσει πολύ. Αυτό το ήξερε, φυσικά, ο Κ. Μητσοτάκης όταν την κατέθεσε. Αλλά ο πρωθυπουργός δεν είχε την πολιτική βούληση να την επιβάλει.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις