Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Περιοδεία Αν. Ξανθού και στελεχών ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού στο Δήμο Σαρωνικού

Eurokinissi

Περιοδεία στο Δήμο Σαρωνικού πραγματοποίησε ο τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός, συνοδευόμενος από τον πρώην Αν. Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Σταμάτη Βαρδαρό και από στελέχη της Οργάνωσης Μελών Σαρωνικού

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Σαρωνικού Πέτρο Φιλίππου και επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων. Στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων συναντήθηκαν με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για την τακτική λειτουργία της δομής, αλλά και για τη συμμετοχή της στη διαχείριση των κρουσμάτων Covid 19.

Όπως δήλωσε ο Ανδρέας Ξανθός μετά την επίσκεψη «επιβεβαίωθηκε η σημασία της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, του οικογενειακού γιατρού, της υπηρεσιών πρόληψης στην κοινότητα, όχι μόνο κατά τη διαχείριση της πανδημίας, αλλά και στην τακτική λειτουργία και ανάπτυξη του ΕΣΥ.

Γι’ αυτό και η προσπάθεια της Κυβέρνησης προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να ενταθεί και να επιταχυνθεί».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις