Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Την Παρασκευή το πάρτυ της ΛΟΑΤΚΙ+ Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο Σπούτνικ

«Φέρε το χρώμα σου και έλα να περάσουμε όμορφα και να πάρουμε τη διασκέδασή μας στα χέρια μας»

Την ερχόμενη Παρασκευή 24 Ιανουαρίου το ΣΠΟΥΤΝΙΚ γιορτάζει σε όλα τα χρώματα το 1ο ΛΟΑΤΚΙ PARTY του 2020 με σκοπό να γίνει ο νέος πραγματικά alternative θεσμός όχι μόνο στη διασκέδαση αλλά και στη διεκδίκηση.

«Φέρε το χρώμα σου και έλα να περάσουμε όμορφα και να πάρουμε τη διασκέδασή μας στα χέρια μας», αναφέρει το κάλεσμα της ΛΟΑΤΚΙ+ Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ (aka. Ομάδα Σεξουλικού Προσανατολισμού, Ταυτότητας και Έκφρασης Φύλου του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ).

- Με όχημα το ποτό, τη μουσική, τον χορό, το χιούμορ, την κουβέντα, τις εκδηλώσεις, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη σταντ-απ κόμεντι.

-  Με στόχο την απλή ανθρώπινη επαφή, την ευαισθητοποίηση, το γέλιο, τη χαρά του έρωτα, της φιλίας, της απλής σύνδεσης.

-  Με  την ελευθερία να μιλήσεις, να φλερτάρεις, να γνωρίσεις, να συμμετέχεις, να μοιραστείς, να εκφραστείς, να βρεθείς με/και ανάμεσα σε παλιούς και νέους φίλους, να φτιάξεις ΕΣΥ τη δική ΣΟΥ παρέα, τους δικούς ΣΟΥ ανθρώπους, την αγκαλιά που θα χωράει και ΕΣΕΝΑ χωρίς αποκλεισμούς.

Η εκδήλωση στο Facebook

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πειθαρχία ναι, δημοκρατία θα δούμε

Ακόμη μία φορά η Γερμανία εκμεταλλεύεται μια κρίση για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο έναντι των εταίρων της. Τώρα όμως οι αντιδράσεις είναι οξύτατες, η πειθαρχία κλονίζεται και η συνοχή της Ε.Ε. δεν φαίνεται τόσο χαλύβδινη. Όλο και λιγότεροι στενοχωριούνται γι’ αυτό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο