Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτή τηλεκδήλωση με θέμα «Νομοσχέδιο Κεραμέως: αποδόμηση του Δημόσιου Νηπιαγωγείου»

Το τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει αύριο Σάββατο στις 20:00 εκδήλωση με θέμα «Νομοσχέδιο Κεραμέως: αποδόμηση του Δημόσιου Νηπιαγωγείου»

Ανοιχτή τηλεκδήλωση με θέμα «Νομοσχέδιο Κεραμέως: αποδόμηση του Δημόσιου Νηπιαγωγείου» διοργανώνει το τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ αύριο Σάββατο, στις 20:00.

Στην εκδήλωση, η οποία θα μεταδοθεί από εδώ, θα μιλήσουν ο τομεάρχης Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Α΄Αθήνας, Νίκος Φίλης, η καθηγήτρια Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Σοφία Αυγητίδου, η καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Ελένη Σκούρτου η συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, Φιλιώ Νικολούδη και η νηπιαγωγός & μέλος γραμματείας τμήματος Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Μπατσούτα.

Την κουβέντα συντονίζει η Στέλλα Μπελιά.

Θα ακολουθήσει συζήτηση, ενώ υπάρχει δυνατότητα ερωτήσεων και σχολίων κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις