Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Αλ. Τσίπρας συζητάει με νέες και νέους (Ζωντανή μετάδοση)

Σε λίγα λεπτά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρας, συνομιλεί με νέες και νέους, για τη νέα πραγματικότητα και τις κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που διαμορφώνονται στη χώρα και στη ζωή τους. Θα μεταδοθεί ζωντανά από το www.avgi.gr

Το πρώτο live event της πλατφόρμας iSYRIZA εγκαινιάζει τη σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει σε ζωντανή σύνδεση με νέους και νέες. Η νέα λειτουργία τή πλατφόρμας προσφέρει τη δυνατότητα στα μέλη της να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν διαδικτυακά σε εκδηλώσεις.

Σ’ αυτό το πλαίσιο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τη Δευτέρα, στις 8.30 μ.μ., θα συνομιλήσει με νέες και νέους για τα κυρίαρχα ζητήματα της επικαιρότητας που διαμορφώνονται στη χώρα ενισχύοντας την αδιαμεσολάβητη επαφή με τους πολίτες, μια επαφή βασισμένη στις αρχές τής ισότιμης συμμετοχής, της δημοκρατικής εμβάθυνσης, της αλληλεπίδρασης και του δημοκρατικού ελέγχου.

Τα μέλη θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την εκδήλωση μέσω του iSYRIZA, καθώς και να τοποθετηθούν οι ίδιοι.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής. 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις