Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κακώς τα βάζουμε με τον Άδωνι

Ανήθικος, απαράδεκτος, κυνικός, έμπορος της κρίσης. Αυτά και πολλά παρόμοια, ενίοτε και πολύ χειρότερα, σχολιάζουν και διακοσμούν τον γνωστό και μη εξαιρετέο υπουργό Ανάπτυξης, που έσπευσε να μαζέψει πεντάευρα προσφέροντας διαδραστικά μαθήματα αρχαίων ελληνικών.

Υπέρ πίστεως και... συναγρίδας

"Να δεις που αύριο θα μας πούνε και μαλάκες, να δεις που αύριο θα μας πούνε και χαζούς" λέει το γνωστό βωμολόχο άσμα. Και να που το αύριο έχει γίνει, στην Ελλάδα της υγειονομικής κρίσης και του Μητσοτάκη, σήμερα. Δείτε.

Πω - πω - πω, θα τους κράξω, θα τα πω

Καλά, τον Κανέλλη, που έβγαλε νυχάκια στην Τρέμη, κατηγορώντας την ως φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τόλμησε να ζητήσει τον λόγο από τον Χατζηδάκη, μπορείς και να τον πάρεις στην πλάκα. Πολυπρισματικό απεφάνθη ο άνθρωπος ότι είναι το ζήτημα των 800 ευρώ για τις ΜΕΘ, που γίνονται 1.600 για τις ιδιωτικές ΜΕΘ.

Ζητείται ψυχραιμία

Μας λένε να μείνουμε ψύχραιμοι επειδή το επιτελικό κράτος του αρχιστράτηγου Μητσοτάκη μεριμνά για όλα. Αλλά πώς να μείνεις ψύχραιμος με αυτά που συμβαίνουν γύρω σου;

Αυτός ο Πολάκης... πολλάκις

Ε, είναι αλήθεια. Αυτός ο Πολάκης πολλάκις βγάζει κόσμο από τα ρούχα του. Πετιέται κάθε τόσο, μια με το ΚΕΕΛΠΝΟ, μια με τη Novartis, μια με τα ορθοκάναλα -από το ορθόν της ενημέρωσης, μην παρεξηγηθούμε-, μια με τον ψηφολέκτη διοικητή νοσοκομείου, για να πει τα δικά του.

Φοράει ο Μητσοτάκης μάσκα; Σώπα!

Και να το μαύρο αστείο των γκρίζων ημερών. Ενώ η μισή Ελλάδα τρέχει να βρει μάσκα για να προστατευτεί από την άλλη μισή, ο Μητσοτάκης είναι ο μόνος που προμηθεύτηκε και εμφανίζεται με ειδικής τεχνολογίας μάσκα ομορφιάς για να προστατευτεί από τον εαυτό του.

Σκεφτείτε να είχαμε ακόμα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!

Αν σήμερα ο κορωνοϊός προελαύνει στην Ελλάδα, δεν είναι υπεύθυνη η κυβέρνηση της Ν.Δ. Ούτε πολύ περισσότερο ο δικός μας Τσώρτσιλ Κυριάκος Μητσοτάκης. Η ιστορία θα καταγράψει τις σοβαρές ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα για την κατάσταση αυτή.

Πιστεύομεν εις την Λαοκρατίαν!

Ακούσατε το διάγγελμα Μητσοτάκη χθες; Ακούτε πώς κελαηδούν τώρα τ’ αηδόνια του Άδωνι; Απολαύσατε την απέραντη αγάπη της Μαρέβας για γιατρούς και νοσηλευτές; Καλά, μην τα παίρνετε τοις μετρητοίς. Και κυρίως μην τα παίρνετε κατάκαρδα.

Ο ιός της βλακείας

Ο πρωθυπουργός πέρασε με το διάγγελμά του πάνω από τον πήχη - της υπευθυνότητας. Μέσα πάμε καλά, έχουμε ηγέτη που εμπνέει εμπιστοσύνη στη δύσκολη μάχη με τον κορονοϊό. Αλλά έξω, με τον Τραμπ και τους Ευρωπαίους, όλους τους Ευρωπαίους συλλήβδην, τα πράγματα είναι επικίνδυνα.

Όπως πάντα, σε κρίσιμες στιγμές

Θολό τοπίο η Ελλάδα. Δύσκολες μέρες για όλους. Οδηγίες και φόβος, φόβος και οδηγίες. Όσο μεγαλώνει ο μεν, πολλαπλασιάζονται οι δε. Και είναι η μόνη περίπτωση που ο φόβος -όχι ο πανικός, ο φόβος- μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμος σύμμαχος. Γιατί φυλάει τα έρημα, ως γνωστόν. Και είναι πολλά τα έρημα στον έρμο αυτό τόπο.

Μια Κατερίνα στο Προεδρικό Μέγαρο

Ζήτησε, όπως διαβάσαμε, στις προσκλήσεις για τη σημερινή επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της να αναφέρεται ως Κατερίνα, και όχι ως Αικατερίνη Σακελλαροπούλου η νέα Πρόεδρος. Καλό αυτό, γιατί παραείναι αριστοκρατικό -Αικατερίνη η μεγάλη, Αικατερίνη των Μεδίκων!- το λόγιο του πρωτοκόλλου.

Αυνανίζεσαι, παιδί μου;

Θα συμφωνείτε ότι ευπαθής ως προς τον κορωνοϊό δεν γεννιέσαι. Γίνεσαι. Το αυτό και εμπαθής ως προς την Εκκλησία. Για το πρώτο φροντίζει ο πανδαμάτωρ χρόνος. Για το δεύτερο φρόντισε, ως προς κάποιους από τους σημερινούς ευπαθείς τουλάχιστον, η ίδια η Εκκλησία.

Θέλετε εμφύλιο; Δεν θα πάρουμε

Πέμπτη φάλαγγα είναι βαριά κουβέντα. Έπεσε όμως κι αυτή στο τραπέζι του εθνικιστικού τζόγου. Μαζί με πολλά και πολύ εμπρηστικά. Με φυσικούς αυτουργούς βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. Και ηθικό αυτουργό τον Μητσοτάκη.

Στο λέγειν θα κριθεί το δίκιο. Πάλι...

Θα σκοντάψατε κι εσείς πάνω στις λυπημένες καρδιές και στα θλιμμένα ερωτηματικά των ημερών. Πού βρέθηκαν όλοι αυτοί, ρε γαμώτο; Από ποια τρύπα βγήκαν τόσοι κυνηγοί κεφαλών, ρε γαμώτο; Είναι πολλοί, ρε γαμώτο.

Ρε, σκοτώσαμε λένε έναν Σύρο!

- Ρε, σκοτώσαμε λένε έναν Σύρο 22 χρόνων λίγα μέτρα από τα σύνορά μας! Έπεσαν πυροβολισμοί καθώς προσπαθούσε μαζί με άλλους να περάσουν στην Ελλάδα και μια σφαίρα τον βρήκε στον λαιμό και τον άφησε στον τόπο.

Ο μπούτζος του Καραϊσκάκη

Καλά, έχουν κόψει αλυσίδα. Τους έδωσε πράσινο φως ο Μητσοτάκης με την «εισβολή» των προσφύγων, γλεντάνε τον εθνικιστικό και ρατσιστικό πυρετό τα φίλια ΜΜΕ και δεν κρατιούνται. Το push back είναι το πιο ανθρωπιστικό.


Ραδιόφωνο