Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στήλες

ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΕΣ Avgileaks Eυρωεκλογές 2014 Scanner Think Tank Ένας συνηθισμένος πολίτης ΈχουΜΜΕ και Λέμε ΑΠ’ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ Αντικατοπτρισμοί Ατζέντα Αυτοπροσδιορισμοί Αόρατες Πόλεις Βιβλιοθηκάριος Δευτέρα κάτι έχω Διαβάσαμε Διαδικτυωμένος Διεθνής Τύπος Είδα Εν συντομία Εντυπώσεις Εντός Φύλου Επί Σκηνής Επιλογές από το Διαδίκτυο Επιστολές Εφηβικό Θέατρο Ημερολόγια αναγνώσεων Ιστο(παρα)λόγιον Ιστολογήματα Κακοήθειες Κατά τα Λοιπά Κοινοβουλευτικός έλεγχος Κοσμοδρόμιο Κρείττον σιγάν; Κριτική Κινηματογράφου Κύριο Άρθρο Μετασχηματισμοί Οικονομικό Περισκόπιο Οπτικές ΠΟΛΥ - πολιτισμικά Παιδικό θέατρο Παραβατικά Περιδιαβάζοντας Περισκόπιο Ρήσεις & Παραπολιτικά Σήμερα είναι Κυριακή Σκάκι Στις αίθουσες τέχνης Στο και πέντε Στον Αφρό Συναντήσεις Σφαιρικά Σύντομα Τηλεπαράθυρα Τηλεόραση - Επιλογές Της Εβδομάδας Της ώρας Υπάρχει λόγος Υπάρχουν κι αλλού εκλογές Υπογραμμίσεις Υστερόγραφα Χρονογράφημα
19/02/17
18/02/17

Εδώ είμαστε

ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΧΠΕΚΙΔΗ*   Μια ριζική πολιτική αλλαγή ενέχει μεγαλύτερες δυσκολίες απ' ό,τι θα απαιτούσε η δημιουργία ενός πολιτεύματος εξαρχής. Γιατί, εκτός από τις δυσκολίες του έργου καθ' εαυτό,...

Η "αξιολόγηση" της ελιάς

Στη Μεσσηνία μεταξύ 20 και 22 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο 2ος Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου, με τους διοργανωτές να ελπίζουν στην υπέρβαση της περυσινής επίδοσης των 256 συμμετοχών από 10 χώρες. Προφανώς η... Χημεία είναι ένας μεγάλος αξιολογητής ποιοτήτων, όμως εκτός από αυτήν θα επιστρατευθεί και η πείρα 20 κριτών διεθνούς αποδοχής. Τα κριτήρια της συγκεκριμένης 20άδας προβλέπεται να είναι αρκετά σύνθετα - με τη γευσιγνωσία οπωσδήποτε να παίζει σημαντικό ρόλο.

Η ΑΕΠΙ, το νομοσχέδιο και οι αποκαλύψεις

Ξεκινώντας μετά τις εκλογές του 2015 η νέα κυβέρνηση να οργανώσει το χάος, βρέθηκε μπροστά σε ένα σταυρόλεξο για απίστευτα δυνατούς λύτες. Όσοι ασχοληθήκαμε με τη σύνταξη του «Νομοσχεδίου για τα Πνευματικά και συγγενικά Δικαιώματα» (υπουργοί, βουλευτές, νομικοί κ.λπ.), συζητήσαμε με τους πάντες.

Τι να σε λέω, και τι να με λες;

Διότι: Τρέχει ο Τσακαλώτος από πρωτεύουσα σε πρωτεύουσα, από τον διάολο του EuroWorking Group στον σατανά του Eurogroup, κι από το ΤΧΣ στα άλλα με τα ανατριχιαστικά αρχικά, που μόνο μπελάδες σημαίνουν. Κλέβει λίγο χρόνο να πάει Τούμπα.

Η "βαριοπούλα" της Ν.Δ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένα από τα πολιτικά πρόσωπα για τον οποίο το μεγαλύτερο βάρος πέφτει σε αυτό το τελευταίο. Έναν χρόνο μετά την ανάδειξή του στην αρχηγία της Ν.Δ., τόσο στις ομιλίες του όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις του, δεν έχει σημασία τι λέει, αλλά κυρίως τι δεν λέει και σε τι δεν απαντά.

17/02/17

Ραδιόφωνο