Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Μετατρέψατε τη χώρα σε Φαρ Ουέστ"

Την απόλυτη ευθύνη Μητσοτάκη για την "εικόνα εμφύλιου διχασμού" ανέδειξε ο Αλέξης Τσίπρας - "Αλαζονεία" και "εθνική ανευθυνότητα" απέδωσε στον πρωθυπουργό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητώντας παράλληλα την παραίτηση Χρυσοχοΐδη - "Κόβετε συντάξεις χωρίς Μνημόνια, από ιδεολογία"

Απάντηση στους ισχυρισμούς Πέτσα: Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος είναι ο κ. Μητσοτάκης

Οι σύμφωνα με τον Στ. Πέτσα "συγκλονιστικές αποκαλύψεις" φτάνουν στη διακυβέρνηση Σαμαρά - Ν. Παππάς: "Καταγγέλλει τον κ. Σαμαρά για 'παραδικαστικό';"

Μοναδικός υπεύθυνος του χάους ο Κυρ. Μητσοτάκης

"Μετέτρεψε σε εμπόλεμη ζώνη τα νησιά" - Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αρωγός στη "μόνη ρεαλιστική λύση: διάλογος, αποσυμφόρηση των νησιών και δίκαιος διαμοιρασμός των βαρών της προσφυγικής κρίσης με αλληλεγγύη ανά την επικράτεια, όπως είχε δρομολογήσει ο ΣΥΡΙΖΑ"

Ήρθε η ώρα για την πολιτική και την κοινωνική αντεπίθεση

Μεγαλειώδης συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία - Μάχη σε κάθε κοινωνικό χώρο για να ξανακερδίσει η προοδευτική παράταξη την κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία

Κάλεσμα Αλ. Τσίπρα από το κλειστό του Τάε Κβον Ντο για την υπεράσπιση της κοινωνίας

Κάλεσμα του Αλ. Τσίπρα για συστράτευση χθες από το κλειστό του Τάε Κβον Ντο - Ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει στην τελική ευθεία για το συνέδριο του Μαΐου με το βλέμμα στην κοινωνία και στις ανάγκες της

Παίρνουμε το αύριο στα χέρια μας, υπερασπιζόμαστε την κοινωνία

Με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα η μεγάλη πολιτική εκδήλωση απόψε στο Tάε Κβον Ντο - Μέσα από θεματικά βίντεο θα αναδειχθεί η "Μαύρη Βίβλος" της επτάμηνης διακυβέρνησης της Ν.Δ. και της "απάτης των αρίστων"

Τύφλα να χει ο Τραμπ

Αν κανείς προσπαθούσε να εξηγήσει σε έναν δημοσιογράφο ή σε οποιονδήποτε πολίτη αυτό που συμβαίνει με την υπόθεση της Novartis, ιδίως όσον αφορά την αντιμετώπιση των προστατευόμενων μαρτύρων από την πλειονότητα των πολιτικών κομμάτων, θα τα έβρισκε σκούρα.

Αλ. Τσίπρας από τις Βρυξέλλες: Δυστυχώς, ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν διεκδίκησε επιπρόσθετα κονδύλια για την Ελλάδα

"Η Ελλάδα λοιπόν, που την προηγούμενη περίοδο έχασε το 25% του ΑΕΠ της εξαιτίας της κρίσης, δικαιούται σήμερα αναλογική ενίσχυση και όχι αναλογικό περιορισμό των πόρων όπως προτείνεται" - Προοδευτική απάντηση είναι "η συγκροτημένη προσπάθεια για εξεύρεση νέων πηγών μέσα από τη φορολογία που δεν θα επιβαρύνει τους πολίτες αλλά τις πολυεθνικές και τον μεγάλο πλούτο" τόνισε ο Αλ. Τσίπρας από τη σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών

"Ο Μητσοτάκης θα συνεχίσει να κρύβεται πίσω από τις αθλιότητες των υπουργών του;"

Ευθύνες στον πρωθυπουργό από τον ΣΥΡΙΖΑ - "Υιοθετεί όσα λέει ο κ. Γεωργιάδης; Αν ναι, δεν έχει παρά να κάνει ό,τι δεν τόλμησε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αν όχι, δεν έχει παρά να τον αποδοκιμάσει δημόσια και να τον στείλει σπίτι του"

Αλ. Χαρίτσης: Μόνος υπεύθυνος ο Μητσοτάκης, διπλά δειλός και δολοπλόκος

Απάντηση Χαρίτση με αφορμή τις συκοφαντίες Πέτσα - Γεωργιάδη - "Δειλός απέναντι στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τον έχει προκαλέσει ήδη από τον Σεπτέμβριο να τον οδηγήσει, αν θέλει, σε ειδικό δικαστήριο επειδή τόλμησε να δρομολογήσει τη διαλεύκανση του σκανδάλου Novartis. Δειλός και απέναντι στον κ. Σαμαρά, τον οποίο εξευμενίζει για να αποφύγει την εσωκομματική κρίση στη Ν.Δ., καταστρατηγώντας τον νόμο και το σύνταγμα" - Κατάφωρη παραβίαση του ευρωπαϊκού δικαίου καταγγέλλουν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας πως στόχος της πλειοψηφίας της Επιτροπής είναι "να φιμώσει κάθε πολίτη ο οποίος υπακούει στο συνειδησιακό του καθήκον να καταγγείλει την πολιτική διαφθορά"

"Φρένο" από τον Άρειο Πάγο στις μεθοδεύσεις της Προκαταρκτικής

Επίδοση αναφοράς στο Ανώτατο Δικαστήριο από Λάππα - Γεροβασίλη - Αρμόδιες πηγές διαμήνυσαν πως οι προστατευόμενοι μάρτυρες δεν παύουν να υπάγονται σε καθεστώς προστασίας ακόμα και αν δεν προσέλθουν στην Προκαταρκτική και τονίζουν πως μόνη αρμόδια για το καθεστώς τους είναι η εισαγγελέας Κατά της Διαφθοράς Ελ. Τουλουπάκη - Όλγα Γεροβασίλη: "Η Ν.Δ. χτίζει θεσμικό πλαίσιο προστασίας της διαφθοράς στη χώρα" - Τους δύο θανάτους και τη μία απόπειρα αυτοκτονίας που σχετίζονται με το σκάνδαλο Novartis θύμισε ο Σπ. Λάππας εξηγώντας γιατί πρέπει να διασφαλιστούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - Αλ. Χαρίτσης: "Μοναδική πραγματική σκευωρία στην υπόθεση Novartis είναι η προσπάθεια της κυβερνητικής πλειοψηφίας να μετατραπούν οι θύτες σε θύματα και οι κατήγοροι σε κατηγορούμενους"

Ανάγκη για διαφάνεια, κανόνες, αξιοκρατία, λογοδοσία

Η αναφορά Τσίπρα που τάραξε τους... αρμούς - "Πάει πολύ να μιλάνε με θράσος για αντιθεσμική συμπεριφορά αυτοί που όχι μόνο χειραγώγησαν τους θεσμούς οδηγώντας τη χώρα στη χρεοκοπία αλλά και τώρα που επανεξελέγησαν κάνουν τα ίδια και χειρότερα" ανταπάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις κυβερνητικές δηλώσεις περί... "χούντας" και "αντιδημοκρατικής αντίληψης"

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο απολογισμός από την Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Οδηγός για την επίτευξη της "δεύτερης φοράς Αριστερά" - Αλ. Τσίπρας: "Πιστεύω βαθιά ότι αυτή η διαδικασία για μας, ο ειλικρινής και πολλές φορές τολμηρά αυτοκριτικός απολογισμός, είναι δύναμη" - Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης στις 8 Μαρτίου η προσθήκη στο όνομα

Αλ. Τσίπρας στο iAsk&Watch του iSYRIZA: Βασικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ: Περισσότερη δικαιοσύνη

Ο Αλ. Τσίπρας απάντησε στο πρώτο iAsk&Watch του iSYRIZA - Η κυβέρνηση της Αριστεράς πρέπει να έχει σχέδιο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας

"Απολογηθείτε στον κόσμο της εργασίας"

"Στον κόσμο της εργασίας έχετε να απευθυνθείτε και να απολογηθείτε, κύριε Μητσοτάκη . Όχι στην Κ.Ο. σας, αλλά στους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους" είπε ο Αλ. Τσίπρας στη δευτερολογία του....

Αλ. Τσίπρας: Επιφέρατε οκτώ χειρουργικά χτυπήματα στον κόσμο της εργασίας

Κατηγορώ Αλ. Τσίπρα κατά Μητσοτάκη: "Κάνατε αυτό που ούτε το ΔΝΤ δεν είχε καταφέρει" - "Ο Τόμσεν συνταξιοδοτήθηκε, αλλά η Θάτσερ είναι εδώ, στις καρδιές και τις ψυχές σας. Οι πολιτικές τους είναι εδώ"


Ραδιόφωνο