Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

1974 ή 2015;

Αυτά πάνω - κάτω ήταν τα γεγονότα μιας ενδιαφέρουσας χρονιάς, που είχε και βουλευτικές εκλογές, και ένα δημοψήφισμα. Μιας χρονιάς που, με βάση τον νόμο των πιθανοτήτων, θα ήταν δύσκολο να επαναληφθεί

Η "Ατλαντίδα του Ινδικού"

26 Δεκεμβρίου 2004. Στις 7.58.53 το πρωί ώρα Δυτικής Ινδονησίας προκλήθηκε ο τρίτος ισχυρότερος σεισμός στην ιστορία με ένταση 9,3 ρίχτερ και με τη μεγαλύτερη διάρκεια. Σχεδόν 10 λεπτά. Επίκεντρο είχε τη δυτική ακτή της Σουμάτρας.

"Σπάει τα κοντέρ" η τουριστική κίνηση

"Σπάει όλα τα κοντέρ" η φετινή τουριστική κίνηση στη χώρα (.μεταξύ 80% και 95% η πληρότητα στους περισσότερους προορισμούς.), ενώ ακόμη πιο αισιόδοξες είναι με βάση τα πρώτα ενδεικτικά στοιχεία οι προβλέψεις για το 2018 και ειδικά για προορισμούς όπως είναι η Ζάκυνθος, η Ρόδος και η Σαντορίνη, με τις προκρατήσεις να αυξάνονται σε ορισμένες περιοχές (όπως οι ηπειρωτικές ακτές του Ιονίου) ακόμη και κατά 30%

Προμηθείς και Επιμηθείς

Πριν από ακριβώς 10 χρόνια, τον Αύγουστο του 2007, ξεκίνησε μια σειρά γεγονότων άσχετων μεταξύ τους, που έδειξαν μία σοβαρή διαφοροποίηση: από την μία πλευρά τα -έστω και αργά, αλλά πάντως όχι σε "μοιραίο" βαθμό, ετοιμότητας- ανακλαστικά και των διεθνών αγορών και των κυβερνήσεων να αντιμετωπίσουν την παγκόσμια κρίση, η οποία εξήχθη από τις ΗΠΑ. Και από την άλλη τα ανύπαρκτα ανακλαστικά του ελληνικού κράτους.

Ο Τόμσεν μας έκανε Σοβιετία!

Ο αρθρογράφος - καθηγητής ισχυρίζεται πως "Το 1949 νίκησαν οι κομμουνιστές. Δεν είμαι σίγουρος με ποιον τρόπο, αλλά οπωσδήποτε νίκησαν" για να αναμασήσει το 'ad nauseam' πολυχρησιμοποιημένο εξυπνακίστικο τσιτάτο περί "ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς" και "τελευταίας Σοβιετίας"


Ραδιόφωνο