Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αυστηρό μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ στον Κυρ. Μητσοτάκη για τους εξοπλισμούς: Ακραία και ανησυχητική προχειρότητα!

"Κύριε Μητσοτάκη, κανένας πρωθυπουργός δημοκρατικής χώρας δεν δικαιούται να εξαγγέλλει τελικές αποφάσεις για νέους εξοπλισμούς σε δημόσια εκδήλωση, όπως αυτή στη ΔΕΘ" επισημαίνει ο τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ καλώντας τον πρωθυπουργό να τηρήσει τη νομοθεσία και τους κανόνες διαφάνειας και να προσέλθει στη Βουλή: "Εκεί και μόνον εκεί μπορούν να ληφθούν τέτοιες αποφάσεις"

"Να μην αρθεί η ασυλία μου"

Σήμερα ζητάει συγγνώμη από έναν εκδότη γιατί δεν έδωσε την ευκαιρία σε έναν πολίτη να αντιμετωπίσει ισότιμα τον υβριστή του. Το 2013 παρακαλούσε να μην αρθεί η δική του ασυλία, ενώ ως βουλευτής του ακροδεξιού ΛΑΟΣ το 2012 είχε υβρίσει πολίτη μέσα στη Βουλή! Ο λόγος για τον Άδ. Γεωργιάδη.

Γ. Ραγκούσης: Η Ν.Δ. έκανε την Ελλάδα γκέτο

Ομοβροντία τα χτυπήματα που δέχθηκε χθες στη Βουλή η κυβέρνηση για το αίσχος στη Μόρια. Όλα τα κόμματα επέκριναν με σφοδρότητα τη Ν.Δ. - κάτι που φοβόταν ο κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος Σπήλιος Λιβανός και ζητούσε να μην γίνει συζήτηση στην Ολομέλεια.

Αντάρτικο στη Ν.Δ. κατά της παραπομπής Πολάκη

Η Βουλή καταψήφισε την αρση ασυλίας του - Ο Άδ. Γεωργιάδης ζήτησε συγγνώμη από τον εκδότη των "Παραπολιτικών Γ. Κουρτάκη, ο Κ. Μπογδάνος απαίτησε να αναζητηθούν ευθύνες... * Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε σαφής: "Η πολιτική δεν θα ασκείται από τους βουλευτές που εξέλεξε ο ελληνικός λαός, αλλά θα υπαγορεύεται από τους 'Κουρτάκηδες' και τους 'Μαρινάκηδες', τα αφεντικά των 'Κουρτάκηδων', τους εργοδότες τους". Με αυτό το δεδομένο, βουλευτές της Ν.Δ. αρνήθηκαν την επίσημη κομματική γραμμή και δεν ψήφισαν εναντίον του

Οι κοινωνικοί φορείς στη Βουλή: Νομοθετείτε την απλήρωτη υπερωριακή και αδήλωτη εργασία!

Φτιάχνετε κοινωνία των 534 ευρώ - Οι κοινωνικοί φορείς αποδόμησαν την απλήρωτη υπερωριακή εργασία, την περικοπή του δώρου των Χριστουγέννων, την αναβολή της αύξησης του κατώτατου μισθού, τη μη επέκταση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας

Βάζουν τους μετακλητούς τους να τους αναπέμπουν ύμνους!

Ρεζιλίκια πράγματα. Πριν από τις εκλογές έβαζαν απασχολούμενους στο γραφείο του Κωστή Χατζηδάκη να συναντούν δήθεν τυχαία στους δρόμους της Νέας Σμύρνης τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να του λένε πόσο όμορφος είναι και να βγάζουν σέλφι. Τώρα βάζουν τους αποσπασμένους και τους μετακλητούς τους!

Καλές γιορτές!

Η μεγαλοαστική τάξη πάει στον Παράδεισο. Ή έστω στο καταπράσινο γραφικό Αχίλλειο της Κέρκυρας, το τρίτο σε επισκεψιμότητα μουσείο της Ελλάδας, όπως έγινε την περασμένη Τετάρτη. Πάει εκεί για να γλεντήσει. Πάει εκεί για να γιορτάσει τα γενέθλια των εκλεκτών μελών της.

Προς χαμηλές πτήσεις στη ΔΕΘ

Συχνά οι μηχανικοί αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα: να γκρεμίσουν ένα σπίτι και να φτιάξουν άλλο ή να στηρίξουν και να ανακαινίσουν το υφιστάμενο; Η απόφαση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αλλά το...

Εύβοια: Και «ισχνές» οι αποζημιώσεις, και δεν ξέρουν πότε θα τις λάβουν

Ενός λεπτού σιγή από τη Βουλή με πρόταση του Β. Αποστόλου - Μ. Βορίδης: «Δεν θέλω να δεσμευτώ χρονικά αυτή τη στιγμή, αλλά να ξέρετε ότι ακολουθούμε ειδική διαδικασία επισπεύσεως για την Εύβοια»

Αμοιβές

Ξεκίνησε τις εργασίες της η Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη και ήδη ετέθη το πρώτο ζήτημα: η επ’ αμοιβή συμμετοχή επιστημονικών συνεργατών που θα προτείνουν τα κόμματα.

Καλώς ήρθε το Μνημόνιο!

Τι είναι το Μνημόνιο; Μην είναι η μείωση των μισθών; Μην είναι η περικοπή των συντάξεων; Μην είναι οι «μεταρρυθμίσεις»; Μην είναι η λιτότητα; Όλα είναι το Μνημόνιο. Κι αυτά, κι εκείνα, και κάτι που έχουν μες στην καρδιά τους και το λένε νεοφιλελευθερισμό.