Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν. Παππάς: "Η κυβέρνηση οδηγεί την οικονομία σε καθίζηση, δυστυχώς με σκοπιμότητα"

Η προοπτική της Ν.Δ. είναι "να κλείσουν 200.000 με 300.000 επιχειρήσεις και οι μεγάλες να μαζέψουν όλη τη δραστηριότητα" τόνισε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ - "Απαιτείται ένα ‘σχέδιο Ηρακλής’, ένα σχέδιο μεγάλων εγγυήσεων δηλαδή, και για την ελληνική οικονομία ένα σχέδιο παρεμβάσεων τουλάχιστον στο 10% του ΑΕΠ για φέτος και 10% για του χρόνου"

Αποχαιρετισμός στα όπλα για τον αγωνιστή: Αντίο Μανώλη

«Έφυγε» ο πρώτος παρτιζάνος της Ευρώπης. Την ίδια ημέρα που εκτελέστηκε, το 1952, ο Νίκος Μπελογιάννης. Όμως ο Μανώλης Γλέζος δεν ήταν μόνο το υπόδειγμα της Εθνικής Αντίστασης και της Αριστεράς, ο άνθρωπος που μαζί με τον Λάκη Σάντα κατέβασαν τη ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη.

ΣΥΡΙΖΑ για τα δάνεια Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ: 533 εκατ. δανεικά και αγύριστα;

Η κυβέρνηση αποφεύγει να απαντήσει, παρά την πρόβλεψη του κανονισμού της Βουλής - Ο υπουργός Δικαιοσύνης... δεν ρώτησε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η δικογραφία για τα δάνεια των κομμάτων επικαλούμενος απάντηση που συντάχθηκε ενάμιση χρόνο πριν!

Σιωπή του υπουργείου Υγείας για τις ακριβές ιδιωτικές ΜΕΘ

"Επάρκεια" βλέπει ο υφυπουργός Υγείας την ώρα που στο νοσοκομείο Χαλκίδας ο ΕΟΔΥ συστήνει να φτιάχνουν χειροποίητες μάσκες *«Μπάχαλο» στον ΕΟΔΥ και «τρελές τιμές», με τις ιδιωτικές ΜΕΘ, καταγγέλλει βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Άδ. Γεωργιάδης: "Λαϊκισμός" η μη περικοπή των μισθών κατά 50%!

Ν. Παππάς: Πάρτε πίσω τη ρύθμιση, είναι σαν να πατάτε γκάζι στην κατηφόρα - Ο Άδ. Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που επέβαλε διατίμηση στο κέρδος... - Ν. Παππάς: "Αυτό σημαίνει ότι ένα μπουκαλάκι, αν έκανε 2 ευρώ και είχε 10% κέρδος, ο έμπορος θα έβγαζε 20 λεπτά. Αν πάει 20 ευρώ, θα βγάζει 2 ευρώ από το μπουκαλάκι. Θα δεκαπλασιάσει το κέρδος του μαζί με την τιμή του"

Όταν η θεραπεία είναι χειρότερη από την ασθένεια

Η κρίση είναι ευκαιρία. Με αυτό το δόγμα πορεύεται η κυβέρνηση. Ευκαιρία για να μεταλλαχθεί σε «εθνικό ηγέτη» ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνοντας όλο και πιο αυστηρά υγειονομικά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Πανικός Βρούτση για τις 41.000 απολύσεις, αλλά δεν παίρνει μέτρα

Έμεινε στις εκκλήσεις προς τους επιχειρηματίες για τις "αδικαιολόγητες, αντικοινωνικές απολύσεις"... - Μ. Ξενογιαννακοπούλου: "Πρέπει να υπάρχει απαγόρευση απολύσεων"

Ύβρεις κατά Κικίλια για το «ευχαριστώ» στον Π. Πολάκη

Γέμισε το inbox του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια από επιθετικά έως χυδαία σχόλια, και από "τρολ" της Ν.Δ., επειδή είχε το πολιτικό θάρρος να ευχαριστήσει τον Παύλο Πολάκη που προσφέρθηκε να εργαστεί ως γιατρός για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης! Ο υπουργός βρέθηκε αντιμέτωπος με την πολιτική τοξικότητα που δημιούργησε η Ν.Δ.

Προσχεδιασμένη πρόκληση Βελόπουλου μέσα στη Βουλή

Με την ανοχή του προεδρεύοντος Χαράλαμπου Αθανασίου - Αφού μίλησε για "κόκκινο φασισμό, χειρότερο από τον μαύρο", ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης χαρακτήρισε "ναζί" τον ΣΥΡΙΖΑ: "Ευτυχώς οι άλλοι έφυγαν. Θα φύγετε κι εσείς από δω μέσα"

Μ. Ξενογιαννακοπούλου: Φάρμακο για την οικονομία η αλλαγή πολιτικής

Βουλή: Συνεδρίαση ολίγων, με αποστάσεις ασφαλείας - *Κριτική Λοβέρδου στην Ιεραρχία, έπαινος στην κυβέρνηση *Το ΚΚΕ ζήτησε η Βουλή να συνεδριάζει μόνο για θέματα σχετιζόμενα με την πανδημία και τις επιπτώσεις στους εργαζόμενους

Έκτακτα μέτρα στη Βουλή και στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Αναβάλλονται ο κοινοβουλευτικός έλεγχος και οι συνεδριάσεις των επιτροπών (και της Προκαταρκτικής), συνεχίζεται η νομοθετική εργασία με έναν βουλευτή από κάθε κόμμα - Το ενδεχόμενο μιας μόνο συνεδρίασης ανά εβδομάδα και η δυνατότητα τηλεσυνεδριάσεων θα συζητηθούν σήμερα στη Διάσκεψη των Προέδρων

Και στο βάθος εκλογές...

Χάρης Θεοχάρης, υπουργός Τουρισμού, πριν από έναν μήνα (στις 13 Φεβρουαρίου), για τον κορωνοϊό: «Πολλοί Ευρωπαίοι τουρίστες που επέλεγαν την Ασία ως προορισμό τους τώρα θα στραφούν σε νέες αγορές».


Ραδιόφωνο