Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νεκρός 18χρονος μπασκετμπολίστας

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 18χρονος είχε μπει λίγο νωρίτερα στο ματς και, μετά τις πρώτες φάσεις στις οποίες συμμετείχε, ένιωσε αδιαθεσία και κατευθύνθηκε στον πάγκο, όπου έχασε τις αισθήσεις του.

Το καλοκαίρι οι εκλογές

Σύμφωνα με το "διοριστήριο" της FIFA, η θητεία της ΠΔΕ θα έπρεπε να ολοκληρωθεί στις 31 Μαΐου και πριν αυτή εκπνεύσει ή σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την καταληκτική ημερομηνία να προκηρυχθούν οι αρχαιρεσίες.

Τιμωρία ενός χρόνου στη Ρόλινς

Τον πρώτο έλεγχο τον "έχασε" η Ρόλινς τον Απρίλιο του 2016. Το δεύτερο "non show" σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης "Η μέρα της Μπριάνα Ρόλινς", που έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα της στη Φλόριντα, καθώς δεν είχε ενημερώσει για το πού θα βρίσκεται και τον τρίτο τον ίδιο μήνα, όταν επισκέφτηκε το Λευκό Οίκο για να τιμηθεί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Ολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ, από τον Μπάρακ Ομπάμα.

Αναβολή για σήμερα στην απολογία του Ολυμπιακού

Ο παρατηρητής της αναμέτρησης Ολυμπιακός - ΑΕΚ Θεμιστοκλής Βαλσάμης απολογήθηκε με υπόμνημα, όμως ο ΠΑΟΚ έχει ζητήσει να καταθέσει και ο παρατηρητής Λασκαράκης, που σύμφωνα με τις εκθέσεις του δέχθηκε λεκτική επίθεση και απώθηση.


Ραδιόφωνο