Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εγκαίνια Κορίνθου - Πατρών: Επιτέλους, ένα βαλτωμένο έργο ολοκληρώθηκε

Ο ισχυρότερος συμβολισμός της ολοκλήρωσης του εν λόγω έργου, που πολλοί πίστεψαν ότι δεν θα γίνει ποτέ, σημείωσε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας στην ομιλία του, είναι ότι ανοίγει δρόμους εξόδου από τη μεγάλη περιπέτεια, την πολυετή κρίση και την πολυετή οικονομική επιτροπεία.

Δημοπράτηση του πρώτου τμήματος της γραμμής μετρό Άλσος Βεΐκου - Γουδή

Σύμφωνα με την προκήρυξη ο τελικός προϋπολογισμός θα καθοριστεί στα τεύχη του επόμενου, δεύτερου σταδίου, της δεύτερης φάσης, που τοποθετείται στις αρχές του 2018 και αφορά την κατάθεση των τεχνικών προσφορών, ενώ το δεύτερο εξάμηνο του 2018 αναμένεται η κατάθεση των οικονομικών προσφορών, απ’ όπου θα προκύψει το σχήμα που θα αναλάβει το έργο.

Χρ.Σπίρτζης: Τα έργα παραχώρησης θα ολοκληρωθούν όταν καταφέρουμε να μειώσουμε τα διόδια

Τη Μεγάλη Πέμπτη αναμένεται να δοθεί η σήραγγα της Κλόκοβας στην Αιτωλοακαρνανία και στο σύνολό του ο οδικός άξονας Αντίρριο - Γιάννενα έως το τέλος του μήνα -αρχές του επόμενου... Μέχρι τότε θα δοθεί και ο Ε65 της Κεντρικής Ελλάδας, ο οποίος ξεκινάει από το πουθενά (Ξυνιάδα πριν το Δομοκό) και θα φτάνει στα Τρίκαλα.

Γήπεδο ΠΑΟ στην καρδιά του πάρκου Γουδή

Στις 13 Απριλίου 2016, ύστερα από συνάντηση του τότε ΥΠΕΝ Π. Σκουρλέτη με την Επιτροπή Αγώνα για τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή, είχε δηλωθεί η αποφασιστικότητα του υπουργείου να προωθήσει το θέμα ώστε η έκταση των 900 στρεμμάτων να προστατευθεί προς όφελος όλων των κατοίκων της Αθήνας.

Χρηματοδοτικό εργαλείο για απεξάρτηση των νησιών του Αιγαίου από το πετρέλαιο

Ειδικό κουμπαρά για την Ελλάδα τη δεκαετία 2021-2030, με στόχο τον σχεδιασμό νέας ενεργειακής πολιτικής αποφάσισαν οι υπ. Περιβάλλοντος της Ε.Ε.

Κάτω από τη βάση... στην έκθεση για το περιβάλλον

Η Κομισιόν για την εφαρμογή της περιβαλλοντικής νομοθεσίας από την Ελλάδα - Θάβουμε το 81% των αποβλήτων, αναιμική η ανακύκλωση, ενώ ο φυσικός πλούτος προστατεύεται μόνο στα χαρτιά

Δασικοί χάρτες: Αίρεται... η αναδάσωση των αγροτικών καλλιεργειών

Αποστομωτική απάντηση Φάμελλου στις κραυγές της ΚΕΔΕ περί αναστολής της ανάρτησης των δασικών χαρτών. Μόνο δύο δήμοι ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσεις τους

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Από την ατμοσφαιρική ρύπανση στενάζουν 130 ευρωπαϊκές πόλεις

Τα ευρήματα της επισκόπησης φανερώνουν ότι στον τομέα της διαχείρισης των αποβλήτων η αποτροπή της δημιουργίας τους "εξακολουθεί να αποτελεί σημαντική πρόκληση για όλα τα κράτη - μέλη", ενώ έξι από αυτά δεν έχουν κατορθώσει να περιορίσουν την υγειονομική ταφή των βιοαποδομήσιμων αστικών αποβλήτων. Εκτιμά πως η πλήρης συμμόρφωση με την πολιτική της Ε.Ε. για τα απόβλητα μέχρι το 2020 θα μπορούσε να δημιουργήσει επιπλέον 400.000 θέσεις εργασίας.

Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας για να αλλάξουν οι πόλεις

Κατά την έναρξη των εργασιών η γενική γραμματέας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Θ. Πέρκα, απευθυνόμενη στους συμμετέχοντες περιφερειάρχες, δημάρχους, πανεπιστημιακούς κ.ά., σημείωσε χαρακτηριστικά ότι “δεν μιλάμε απλά για εκπόνηση κυκλοφοριακών μελετών αλλά σχεδιάζουμε το πρώτο βήμα στρατηγικού χαρακτήρα με σκοπό να αλλάξουμε τις πόλεις και τις μετακινήσεις σε αυτές", με την Τοπική Αυτοδιοίκηση να παίζει καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη των ΣΒΑΚ.

Mειώσεις στα τέλη αντιρρήσεων επί των δασικών χαρτών, εξετάζει το υπ. Περιβάλλοντος

Οπως είναι γνωστό από τις 13 Ιανουαρίου έχει ξεκινήσει μετά από τουλάχιστον πέντε χρόνια, πρόγραμμμα αναρτήσεων δασικών χαρτών από τις δασικές υπηρεσίες για 33 περιοχές της επικράτειας, το οποίο ολοκληρώνεται το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου


Ραδιόφωνο