Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Δραγασάκης: Αξιοποίηση της συμφωνίας για να μειωθεί η ανεργία και να περάσουμε στην ανάπτυξη (Video)

«Η συμφωνία είναι αποτέλεσμα πολλαπλών συμβιβασμών έχει όμως πολλά ισχυρά σημεία που μπορούμε να αξιοποιήσουμε ώστε να μειώσουμε την ανεργία και να φέρουμε πιο κοντά την έξοδο από τα μνημόνια και την Επιτροπεία» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Eξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στην Υγεία (Video)

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στην Υγεία. Κατέθεσαν σήμερα ως μάρτυρες, ο τ. υπουργός υγείας  Γ. Σούρλας καθώς και ο δικαστικός επιμελητής Κ....

Εξεταστική επιτροπή για τη διερεύνηση των σκανδάλων στο χώρο της Υγείας (Video)

Ολοκληρώθηκε και η τρίτη μέρα κατάθεσης του μάρτυρα, πρώην προέδρου του Ερρίκος Ντυνάν, Ανδρέα Μαρτίνη στη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Διερεύνηση Σκανδάλων στον χώρο της Υγείας κατά τα έτη 1997-2014.

Ο Κ. Γαβρόγλου για το νέο τύπου Λυκείου, την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και το άσυλο (Video)

Στις αλλαγές στο Λύκειο, τον τρόπο εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, το άσυλο καθώς και τον τρόπο επιλογής των διευθυντών στα σχολεία αναφέρθηκε σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου μιλώντας το πρωί στο ΣΚΑΙ.

Νίκος Φίλης: Αναγκαία η στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς την κοινωνία (Video)

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται μετά τη διετία που πέρασε να πάρει μια κοινωνική στροφή που σημαίνει μια αριστερή στροφή» τόνισε ο τ. υπουργός Παδείας και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Αθήνας, Νίκος Φίλης.

Fidget spinner: Παίζει στα δάκτυλα... το χρήμα

Το viral παιδικό παιχνίδι και οι στρόβιλοι εκατομμυρίων - Αίνιγμα παραμένει ακόμα και το ποιος ανακάλυψε καθώς μετά την αλματώδη δημοφιλία πολλοί φαίνεται να διεκδικούν την πατρότητά του

Πατρίς, θρησκεία, Σόιμπλε... ώς το τέλος

Το τρίπτυχο των απανταχού νεοπατριωτών αναπροσαρμόζεται καθώς σημαντικά δείγματα γραφής βιάστηκαν να επιδείξουν οι θιασώτες του λίγο πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Eurogroup για το μέλλον της χώρας.

Ολ. Γεροβασίλη: Καθαρή λύση για το χρέος που θα συμβάλει στην ανάπτυξη (Video)

Η στρατηγική της κυβέρνησης χαράχτηκε από την αρχή και ήταν η δέσμευσή της να κάνει όλα όσα χρειάζονται για να βγει η χώρα από την επιτροπεία μόνιμα, χωρίς να ανακυκλώνουμε την κρίση τόνισε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη στην ΕΡΤ.

Άβατο στο Μενίδι, άβατο στα Εξάρχεια, άβατο στα Πανεπιστήμια και η αστυνομία στο Pride; (Video)

Το θέμα της ασφάλειας είναι πάντα σταθερά στην αντιπολιτευτική ατζέντα της Ν.Δ. και με κάθε ευκαιρία το ανασύρει προσθέτοντας ανάλογα την επικοινωνιακή περίσταση νέα χαρακτηριστικά που όμως συγκλίνουν στην απομόνωση πληθυσμιακών ομάδων, στην αστυνομοκρατία και στο πάγιο αίτημα της καταστολής.

Τέσσερα χρόνια από το μαύρο και δύο χρόνια επαναλειτουργίας της ΕΡΤ (Video)

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από το μαύρο που επέβαλλε η κυβέρνηση του Αν. Σαμαρά στην ΕΡΤ και δύο χρόνια από την επαναλειτουργίας της. Στο πρωινό πάνελ της εκπομπής Πρωινή Ενημέρωση μίλησαν για τις συνέπειες του «μαύρου» και την μεγάλη προσφορά της Δημόσιας τηλεόρασης στον πολιτισμό ο πρόεδρός του Δ.Σ. της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής και ο καθηγητής πολιτική επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μιχάλης Σπουρδαλάκης.

Μ. Γιαννακάκη: Η κυβέρνηση δεν κάνει επαναπροωθήσεις, σέβεται το κράτος δικαίου και τα ανθρώπινα δικαιώματα

«Η ελληνική κυβέρνηση δεν κάνει επαναπροωθήσεις σέβεται το κράτος δικαίου και τα ανθρώπινα δικαιώματα και το έχει αποδείξει τα δύο τελευταία χρόνια με τον πιο περίτρανο τρόπο» με δεδομένο ότι από τη χώρα πέρασαν 1,5 εκ. πρόσφυγες απάντησε η γενική γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρία Γιαννακάκη

Ν. Παππάς: Υπάρχουν ισχυρά σημάδια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας (Video)

Στην ομαλοποίηση της χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας στοχεύει η ελληνική κυβέρνηση θέτοντας το θέμα του χρέους και πάρχουν πολλές τεχνικές λύσεις για να πραγματοποιηθεί αυτό τόνισε ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Πως αποτιμούν το αποτέλεσμα των Βρετανικών εκλογών οι εκπρόσωποι των κομμάτων (Video)

Την εκτίμησή τους για το αποτέλεσμα των βρετανικών εκλογών διετύπωσαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ. και ΔΗΣΥ (ΠΑΣΟΚ) στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές των καναλιών συγκλίνοντας στο ότι δεν επιβραβεύτηκε η επιλογή του Brexit από το αποτέλεσμα των βρετανικών εκλογών.

Γ. Βρούτσης: Το σωτήριο PSI, το δηλητήριο της λαοκρατίας και… το ελεύθερο κάμπινγκ (Video)

Για τις απόψεις της Ν.Δ. αναφορικά με το PSI, την απλή αναλογική, το άσυλο αλλά και για το ελεύθερο κάμπινγκ ενημέρωσε αναλυτικά το πρωί ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης στο ΣΚΑΙ.

Χ. Σπίρτζης: Θα ξηλωθεί το κομματικό παρακράτος που λειτουργεί εδώ και δεκαετίες (Video)

Στην απάτη με τα εισιτήρια της ΣΤΑΣΥ που αποκάλυψε πρώτη "Η ΑΥΓΗ" με αναλυτικό ρεπορτάζ και είχε κόστος στο ελληνικό δημόσιο 3,7 εκ. αναφέρθηκε ο υπουργός μεταφορών και υποδομών και δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης χθες στην ΕΡΤ ενώ επεφύλαξε σκληρή απάντηση για τη Ν.Δ. και τη ΔΗΣΥ για τις κατηγορίες περί «νέας διαπλοκής».

Δ. Παπαδημούλης: Θετικό νέο η έξοδος της χώρας από τη διαδικασία περί υπερβολικού ελλείμματος με το κλείσιμο της β' αξιολόγησης (Video)

"Θετικό νέο η έξοδος της χώρας από τη διαδικασία περί υπερβολικού ελλείμματος με την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης" σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης την ανακοίνωση των Επιτρόπων για έξοδο της Ελλάδας από τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος.


Ραδιόφωνο