Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Γαλάζια" αμηχανία για την πρόταση περικοπών σε βουλευτές και golden boys

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να ληφθεί η υποχρεωτική απόφαση της Ολομέλειας την προσεχή Πέμπτη - Εκτίθεται η Ν.Δ. καθώς, σχολιάζοντας την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτει πως η πρόταση Μητσοτάκη "είναι μια κίνηση συμβολική, με ρόλο παραδειγματικό", που "όταν γίνεται αντικείμενο πλειοδοσίας έχει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα"...

Κάνει την υγειονομική κρίση... νεοφιλελεύθερη ευκαιρία η Ν.Δ.

Το «λεφτόδεντρο» προορίζεται για τα εργοδοτικά συμφέροντα και τους «κλινικάρχες» - Οι ένοικοι του Μαξίμου επιδιώκουν να στήσουν «σκηνικό έντασης» με τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μείνουν οι προβολείς μακριά από τις προκλητικές αποφάσεις της Ν.Δ. Η αξιωματική αντιπολίτευση εγκαλείται για «φθηνό λαϊκισμό», παραγωγή "fake news" αλλά και για το ότι στελέχη της... μισούν την Ελλάδα!

"Δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα" για τους εργαζόμενους

Αποφεύγοντας να αναφερθεί στο αίτημα της ΠΟΕΔΗΝ για μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσπάθησε να στήσει "καυγά" με τον ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύοντας κατηγορίες για "διχασμό" και "λαϊκισμό", όπως χαρακτήρισε τις αντιδράσεις στα αντεργατικά μέτρα

"Πατριωτισμός της ευθύνης" με... εθελοντισμό το σχέδιο Μητσοτάκη

Καμιά αναφορά στα αιτήματα για ενίσχυση των γιατρών, τους οποίους ο πρωθυπουργός αποκάλεσε... οπλαρχηγούς και πυρπολητές του καιρού μας” ζητώντας να τους ενισχύσουμε... “πειθαρχώντας στις συστάσεις τους”... - Προσπερνώντας τα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης μίλησε για επιμερισμό του κόστους προσαρμογής “με τρόπο δίκαιο” προαναγγέλλοντας ότι “η οικονομία θα υποφέρει”...

Με «εθελοντές» ο «πόλεμος» κατά του κορωνοϊού!

Η αν. κυβερνητική εκπρόσωπος Αρ. Πελώνη απέφυγε να τοποθετηθεί επί του αιτήματος Τσίπρα για προσλήψεις, ενώ σημείωσε ότι... "δεν είναι η ώρα για μικροπολιτική εκμετάλλευση του θέματος" του ΕΣΥ!

«Πόλεμος» κατά του κορωνοϊού με τηλεοπτικά πυροτεχνήματα

Πρωθυπουργική σιωπή στα διαγγέλματα για τους χειμαζόμενους εργαζόμενους - Μήνυμα (και) προς το Μαξίμου, που σχεδιάζει την εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών Υγείας, από τον Ν. Κακλαμάνη, που κάλεσε «τα νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια που έγραφαν τόσα χρόνια σχετικά με το δημόσιο Εθνικό Σύστημα Υγείας να μην ξαναπιάσουν την πένα τους για να γράψουν τα ίδια»

Στον δρόμο που... έκλεισε η Ιταλία

Έχοντας αφήσει εδώ και μία εβδομάδα τις πλαζ ανοιχτές και παρακολουθώντας τη "μεγάλη φυγή" προς τα νησιά και την επαρχία, η κυβέρνηση σχεδιάζει περιοριστικά μέτρα προσπαθώντας όμως να ενοχοποιήσει γενικά την κοινωνία. - Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες να συμμορφωθούν με τους κανόνες και την κυβέρνηση να μην οδηγεί σε καταστάσεις πανικού

Ούτε πρόστιμο στον Άδωνι

Το προσωπείο του άτεγκτου διώκτη της αισχροκέρδειας φόρεσε χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης. “Στήνουμε τα συνεργεία, μετακινούμε τον κόσμο στις ελεγκτικές υπηρεσίες για να ξεκινήσουμε εντατικούς ελέγχους,...

Η Ν.Δ. πέταξε την προβιά της συναίνεσης

Μεταστροφή Πέτσα στα χνάρια Βορίδη - Μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου εξήραν την υπευθυνότητα, ανέδειξε την ανεπάρκεια των κυβερνητικών μέτρων για τον κόσμο της εργασίας, το Μαξίμου έδωσε το σήμα για γενικευμένη επίθεση

"Επαρκή" τα 400 ευρώ γιατί "μένουμε σπίτι"

Με τα χειρότερα προειδοποίησε τον κόσμο της εργασίας ο υπουργός Ανάπτυξης: "Πρέπει να είμαστε φειδωλοί με τα μέτρα για να μην μείνουμε από καύσιμα αν η κρίση κρατήσει παραπάνω"

Πιρουέτα «Νουρέγιεφ» από τον Άδ. Γεωργιάδη για την Εκκλησία

«Σωστή» η χθεσινή απόφαση, λέει ο υπουργός, που έδινε μάχη για τη Θεία Μετάληψη - Το ενδεχόμενο να «κάνουμε Πάσχα μακριά από τις εκκλησίες» ανέφερε ο Στ. Πέτσας, που μέχρι προχθές μιλούσε για «αυτορύθμιση της Εκκλησίας» - Ο Άδ. Γεωργιάδης καθησυχάζει το χριστεπώνυμο πλήρωμα: «Δεν υπάρχει κανενός είδους διωγμός από την κυβέρνηση προς την Ορθοδοξία»

Κατάσταση και οικονομικού πολέμου κήρυξε ο πρωθυπουργός

Προαναγγελία δραστικών μέτρων: «Αυτό που βιώνουμε δεν είναι 15 μέρες χαλαρών διακοπών που μόλις τελειώσουν θα επιστρέψουμε όλοι στο πριν, σαν να μην συνέβη τίποτα» είπε - Μπροστά στην πανδημία της εργασιακής αυθαιρεσίας περιορίστηκε σε εκκλήσεις να μην γίνουν απολύσεις * Καμιά αναφορά στο δημοσιονομικό "μαξιλάρι"

Διαχρονικά τα ανάλγητα του Άδωνι Γεωργιάδη

Από την εποχή που διεκδικούσε τη δόξα για τις απολύσεις από τον Τόμσεν μέχρι την πρόσφατη δικαιολόγηση της αισχροκέρδειας, ο υπουργός Ανάπτυξης έχει πει ότι επιβιώνεις με 200 ευρώ, έχει θεωρήσει ζημιογόνα για την οικονομία την απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας και έχει κάνει... γνωμάτευση ότι ο καρκίνος είναι επείγουσα ασθένεια μόνο στο τελευταίο στάδιο!

Με καθυστέρηση 10 ημερών κλείνουν οι εκκλησίες

Ανοιχτές μόνον για ατομική προσευχή λέει ο πρωθυπουργός ακολουθώντας την Ιερά Σύνοδο - Αλ. Χαρίτσης: «Με μεγάλη καθυστέρηση ο κ. Μητσοτάκης επιτέλους ανακοίνωσε αυτό που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή, αυτό που επέβαλλε η κοινή λογική, αυτό που απαιτούσε η επιστημονική κοινότητα»

Παύλος Βογιατζής: Η κυβέρνηση να πάρει μέτρα για τις αυτοδικίες

"Θα είχε μεγάλη σημασία ο επιμερισμός των προσφύγων στην Ευρώπη και εντός της Ελλάδας. Στο νησί μας υπάρχει πολύς κόσμος. Προσωπικά, διαφωνώ με τα ακατοίκητα νησιά και τη δημιουργία δομών σε αυτά, ο πρόσφυγας πρέπει να είναι ελεύθερος να κατοικεί οπουδήποτε"


Ραδιόφωνο