Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ζοάν Μένα - Unidas Podemos: Το ελάχιστο κοινωνικό εισόδημα είναι η απάντηση της Αριστεράς στην κοινωνία

"Το Unidas Podemos διαπραγματεύεται με τους Σοσιαλιστές τη φορολόγηση του πλούτου για να βγούμε από την οικονομική και κοινωνική κρίση στην οποία μας οδήγησε η πανδημία, τον «φόρο κορωνοϊού» για τους έχοντες και κατέχοντες, επειδή οι πλούσιοι και οι πολυεθνικές μπορούν να πληρώσουν και να διευκολύνουν μια ανακατανομή του βάρους στην κοινωνία"

Ισπανία: Σοσιαλιστές και Αριστερά στηρίζουν 2,3 εκατομμύρια φτωχούς και αποκλεισμένους

Ελάχιστο Κοινωνικό Εισόδημα στην Ισπανία από 461 ευρώ έως 1.100 ευρώ - Το ελάχιστο κοινωνικό εισόδημα θα ξεκινά από τα 461 ευρώ τον μήνα για ένα άτομο και φτάνει έως τα 1.100 ευρώ για τα νοικοκυριά με περισσότερα μέλη.

Ισπανία – αλληλεγγύη: Ελάχιστο Κοινωνικό Εισόδημα από 461 ευρώ έως 1.100 ευρώ σε 2,3 εκατ. άτομα

Ελάχιστο κοινωνικό εισόδημα ισοβίως από 461 έως 1.100 ευρώ αποφάσισε για την καταπολέμηση της φτώχειας και του αποκλεισμού η κυβέρνηση σοσιαλιστών και Αριστεράς.

Βραζιλία: Φασισμό και δικτατορία Μπολσονάρου "βλέπει" ο κυβερνήτης του Ρίο, μετά από "πολιτική δίωξη"

Η αστυνομία του Μπολσονάρου έκανε έρευνες στις κατοικίες και τα γραφεία του κυβερνήτη του Ρίο, που υποστηρίζει το lockdown και ότι ο γιος του προέδρου θα έπρεπε να βρίσκεται στη... φυλακή, Ο ίδιος προειδοποίησε για φασισμό και δικτατορία στη Βραζιλία.

Αργεντινή: «Περιορισμένη πτώχευση» για Fitch και S&P –Αυξήσεις σε 16 εκατ. συνταξιούχους από την κυβέρνηση

Η Fitch και η S&P υποβάθμισαν το αξιόχρεο της Αργεντινής σε «περιορισμένη χρεωκοπία», ενώ ο Φερνάντες αυξάνει τις συντάξεις 6,12% και στηρίζει 9 στις 10 οικογένειες.

Ιστορική προειδοποίηση Twitter στον Αμερικανό πρόεδρο: Ο Τραμπ δημοσιεύει… fake news

Το Twitter για πρώτη φορά στην ιστορία του ζήτησε από το κοινό του να ελέγξει δύο αναρτήσεις του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, καθιστώντας σαφές ότι ο πλανητάρχης δημοσιεύει… fake news.

Πράσινοι και Σοσιαλδημοκράτες μεταξύ λιτότητας και αλληλεγγύης

Οι Πράσινοι και οι Σοσιαλδημοκράτες που κυβερνούν ή συγκυβερνούν στην Αυστρία, τη Σουηδία και τη Δανία συνεχίζουν να αποτελούν ένα μεγάλο πρόβλημα για τη διαμόρφωση μιας κοινωνικής και αλληλέγγυας Ευρώπης.

Στη Χιλή σχεδιάζουν αποφυλακίσεις βασανιστών, στη Βολιβία λογοκρισία κομμάτων και ΜΜΕ

Λατινική Αμερική: Ο κορωνοϊός θεριεύει τον φασισμό και πλήττει τη δημοκρατία - Ο Μποσονάρου εργατολόγος: «Η ανεργία μπορεί και να σκοτώσει»

Eurogroup: Ανεπαρκής συμφωνία την εποχή του ιού, 500 δις για ανοικοδόμηση με Ταμείο χωρίς "προίκα"

Το Eurogroup συμφώνησε για Ταμείο Ανασυγκρότησης Recovery Found 500 δισ., που θα φθάσουν στα 1 τρισεκ. με τη συμβολή άλλων οργανισμών και εργαλείων, ενώ δέχθηκε την χρηματοδότηση από τον ESM χωρίς μνημόνια για την περίοδο της πανδημίας, αφήνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τις αποφάσεις για την χρηματοδότηση του Recovery Found και συνεπώς την έκδοση Ευρωομολόγων.

Ολλανδία: Η βουλή ψήφισε δύο ψηφίσματα κατά των Ευρωομολόγων και της χαλάρωσης του ESM

Η ολλανδική βουλή ψήφισε για δεύτερη φορά ψήφισμα κατά της έκδοσης Ευρωομολόγων και τάχθηκε εναντίον οποιασδήποτε χαλάρωσης των όρων παραχώρησης δανείων από τον ESM..

Ο Μπολσονάρου εργατολόγος: Η ανεργία σκοτώνει, πηγαίνετε να δουλέψετε

«Η ανεργία μπορεί να σκοτώνει» απεφάνθη ο Μπολσονάρου προτρέποντας τους πολίτες να πάνε στις δουλειές τους «για να μην μείνουν άνεργοι και πεθάνουν από την πείνα», για να έρθει σε απευθείας μετάδοση σε σύγκρουση με τους υπουργούς Υγείας και Οικονομικών.

Ισπανία: Πρόστιμο σε άστεγο από το δεξιό δήμο της Μαδρίτης

Πρόστιμο σε άστεγο επιβλήθηκε στη Μαδρίτη, με τους περισσότερους άστεγους να μην μπορούν να βρουν δημοτικό κατάλυμα εξαιτίας της δεξιάς δημοτικής αρχής που δεν θέλει περιττές δαπάνες.

Φ. Μακάριο - Μπέργκαμο: Πεθαίνουμε στα εργοστάσια φτιάχνοντας παιχνίδια, βόμβες και ρόδες τρένων

"Η εισαγγελία του Μπέργκαμο ξεκίνησε έρευνα για εγκληματική πρόθεση επιδημίας για τους θανάτους σε ένα νοσοκομείο, δίνοντας το πρώτο μήνυμα ότι εάν φτάσαμε να έχουμε περισσότερους νεκρούς από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο στο Μπέργκαμο, δεν φταίει μόνο ο ιός, αλλά και κάποιες πολιτικές", τόνισε στην «Αυγή» ο Φραντσέσκο Μακάριο


Ραδιόφωνο