Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γιαννούλης σε ΣΚΑΙ: Ξεφτίλα είναι να χάνονται πάνω από 120 εκ. ευρώ από τα ταμεία του ΟΑΣΘ, όχι οι "μουσαμάδες" (Video)

Ούτε μια ερώτηση για το ποιο είναι το όραμα του για την Κεντρική Μακεδονία δεν έθεσαν στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης στο ΣΚΑΙ, ούτε με τι τρόπο θα το πετύχει. Δεν απασχολούν τέτοιου είδους ερωτήματα το σταθμό και άρα επ' ουδενί δεν επιτρέπεται να απασχολούν και τους πολίτες.

Χρ.Βερναρδάκης: Διαγωνισμός φαιδρότητας τα περί νοθείας (Video)

«Αν έχει μείνει ικμάδα σοβαρότητας στη ΝΔ θα πρέπει να μιλήσει συγκεκριμένα», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και πρόσθεσε ότι «η ΝΔ απέχει πάρα πολύ από ένα σοβαρό κεντροδεξιό κόμμα. Ρέπει πάρα πολύ προς τα fake news και σε μια αντιθεσμική επιπολαιότητα»

Αντ. Μπαλωμενάκης: Πάει πολύ να μιλά η ΝΔ για το δημόσιο σύστημα υγείας που έχει κατεδαφίσει (Video)

«Η απειλή του Μητσοτάκη έρχεται ως συνέχεια μίας συγκεκριμένης πολιτικής που ακολουθήθηκε την πενταετία της κρίσης όσο κυβερνούσαν ΠΑΣΟΚ – ΝΔ»

Αλ. Χαρίτσης: Πιο νωρίς τα αποτελέσματα των εκλογών, περνάμε σε μία ψηφιοποιημένη φάση (Video)

«Περνάμε σε μία νέα πιο ψηφιοποιημένη φάση των εκλογών, τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα από τα νέα συστήματα λίγο πιο γρήγορα απ ’ό,τι είχαμε συνηθίσει»

Δ. Παπαδημούλης: Τον προοδευτικότερο υποψήφιο στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ (Video)

«Εμείς υποστηρίζουμε τον Νίκο Κούε, κορυφαίο συνδικαλιστή της μεταλλουργίας και την Βιολέτα Τόμιτς, κορυφαία ηθοποιός, είναι υποψηφιότητες με ισχυρό πολιτικό και συμβολικό χαρακτήρα»

Ξεκίνησε η λειτουργία του νοσοκομείου Λευκάδας (Video)

«Δεν υπήρχε περίπτωση να μπει ασθενής στο νοσοκομείο χωρίς να είναι εγγυημένη 101% η ασφάλειά του. Αυτά που διαδίδονται από την ΠΟΕΔΗΝ, είναι συκοφαντικά» δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου

Αλ. Τσίπρας: Αποκαθιστούμε τις αδικίες που γέννησε η κρίση και τα μνημόνια (Video)

Ο Αλ. Τσίπρας απευθύνθηκε στους βουλευτές της ΝΔ και τους είπε: «σας εύχομαι και την επόμενη τετραετία να είστε σε αυτά τα έδρανα ώστε παρά τις διαφωνίες σας να ψηφίζετε θετικά μέτρα ελάφρυνσης της κοινωνίας»

Βήματα πίσω της Ν.Δ από την στήριξη Βέμπερ… (Video)

Βήματα πίσω της Ν.Δ. από την πλήρη στήριξη στον Βέμπερ… καθώς είναι ο πιο απομονωμένος αυτή τη στιγμή υποψήφιος στην Ευρώπη, με δεδομένο ότι Σοσιαλιστές, Πράσινοι, Αριστερά απορρίπτουν την υποψηφιότητά του και άρα είναι ο μόνος που δεν μπορεί να κάνει συμμαχίες.

Αποστάσεις Μαρίας Σπυράκη από τα σεξιστικά σχόλια Ψαριανού κατά της Έφης Αχτσιόγλου (Video)

«Δεν έχουν θέση στο δημόσιο βίο τέτοιου είδους συμπεριφορές» είπε η υποψήφια ευρωβουλεύτρια με τη Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη στην ΕΡΤ1 σχολιάζοντας την επίθεση του Γρηγόρη Ψαριανού με ακραία σεξιστικά σχόλια κατά της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου.

Όλγα Γεροβασίλη: Καμία ανοχή - Διαρκής η μάχη με την παραβατικότητα και το έγκλημα (Video)

«Καμία ανοχή στην ανομία δεν υπάρχει» με βάση τα στοιχεία και η Ν.Δ. θα πρέπει να εξηγήσει τι εννοεί υποστήριξε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

Αλ. Τσίπρας από το Αιγάλεω: Ο κόσμος των πολλών πρωταγωνιστής στην Ελλάδα της νέας εποχής (Video)

"Ο κόσμος τους, ο κόσμος των ελίτ, είναι η Ελλάδα της βαθιάς κρίσης και της χρεοκοπίας. Είναι η Ελλάδα στην οποία υποφέρουν οι πολλοί για να καλοπερνούν οι λίγοι. Τη ζήσαμε αυτή την Ελλάδα, στο πετσί μας. Όταν έκλειναν σχολεία και νοσοκομεία, την ώρα που έκαναν δωράκια στις πολυεθνικές του φαρμάκου" ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Αιγάλεω.

Ρ.Χρηστίδου: Ψήφος στη ΝΔ σημαίνει ψήφος στην Ευρώπη του κ. Βέμπερ (Video)

«Μπορούμε να θεσπίσουμε κανόνες για τον έλεγχο των ροών κεφαλαίου. Το 5% των πλουσιότερων Ευρωπαίων κατέχουν σχεδόν το 40% του συνολικού ιδιωτικού πλούτου», υπογράμμισε η υποψήφια ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

Ο Mητσοτάκης επιλέγει τις ερωτήσεις κοινού που θα απαντήσει (Video)

Είναι γνωστό πλέον σε όλους ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να λειτουργήσει σε απευθείας διάλογο με ερωτήσεις κανονικές από κανονικούς δημοσιογράφους και όχι προεπιλεγμένες για το λόγο αυτό άλλωστε εφιάλτης του είναι το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών το οποίο πάση θυσία αποφεύγει.


Ραδιόφωνο