Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κούφια λόγια από την κυβέρνηση - Απλήρωτοι οι εργαζομένοι του "Βοήθεια στο Σπίτι"

Τον εμπαιγμό τους από το Υπουργείο Εσωτερικών καταγγέλλουν εργαζόμενοι στο "Βοήθεια στο Σπίτι" καθώς παραμένουν απλήρωτοι από τους τελευταίους μήνες του 2019 ως και σήμερα. Ωστόσο δεν παραλείπουν να "διαφημίζουν" το πρόγραμμα που παραλίγο παλιότερα να καταργήσουν ο κ. Μητσοτάκης και ο υπουργός Εσωτερικών αποδεχόμενοι την αξία και την χρησιμότητα του με δημόσιες δηλώσεις τους.

Νοσοκομειακή Γιατρός: Ανεπαρκή τα μέτρα προστασίας στα Νοσοκομεία - Τα 5 ψέματα της κυβέρνησης (Video)

Το κράτος να δώσει χρήματα στο δημόσιο ώστε να προστατευθούν οι υγειονομικοί είναι "σπατάλη" αλλά δεν είναι τα 30 εκ., για να γίνεται το τεστ για τον κορωνοϊό στα ιδιωτικά, σχολίασε με νόημα η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Ασκληπιείου Βούλας

Αλ. Τσίπρας: Κανένας χωρίς αξιόπιστη δημόσια φροντίδα υγείας μπροστά στην πανδημία (Video)

«Αυτό σημαίνει επαρκή μέσα ατομικής προστασίας των υγειονομικών, προσλήψεις και επίταξη ιδιωτικών κλινών θεραπείας» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Μητροπολίτης Ναυπάκτου: Να γιορτάσουμε την Ανάσταση στις 26 Μαΐου (video)

«Kάθε Κυριακή από το Πάσχα έως τότε, είναι μία αναστάσιμη λειτουργία, γι’ αυτό στην απόδοση της εορτής πάντα το πανηγυρίζουμε, οπότε εφόσον υπάρχει αυτή η λογική, η Εκκλησία σκέφτηκε να το εκμεταλλευτεί», εξήγησε ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και ευχήθηκε «να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα»

Ανδρέας Ξανθός: “Φάουλ” της κυβέρνησης ο διπλασιασμός του νοσηλίου για τις ιδιωτικές ΜΕΘ (Video)

Η επάρκεια των μέτρων ατομικής προστασίας του υγειονομικού προσωπικού, και η γρήγορη στελέχωση όλων των διαθέσιμων κλινών ΜΕΘ θα συντελέσουν στην επιτυχία ή όχι της μάχης κατά του κορωνοϊού στη χώρα μας, τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ν. Παππάς: Η κυβέρνηση ακολουθεί τις αναλύσεις του ΣΕΒ και όχι τα συμφέροντα της εθνικής οικονομίας (Video)

«Τα συμφέροντα της εθνικής οικονομίας ταυτίζονται με οποιαδήποτε προσπάθεια συμβάλει στο να επιβιώσουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και η μισθωτή εργασία»

Αλ. Χαρίτσης: Αποφασιστική ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας – Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Στη νέα πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ για να συμβάλλουμε στην μεγάλη μάχη της ελληνικής κοινωνίας κατά της πανδημίας με το παρατηρητήριο Covid 19 καθώς και τη σημερινή συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης.

Σκουρλέτης: Τι σήμα δίνει η κυβέρνηση, όταν εκτινάζει στα ύψη τους μισθούς στελεχών ΔΕΚΟ και κόβει τους μισθούς των εργαζομένων; (Video)

«Τι σήμα δίνει η κυβέρνηση όταν κόβει τους μισθούς των εργαζομένων στο 50% και εκτινάζει στα ύψη τους μισθούς στελεχών ΔΕΚΟ;» αναρωτήθηκε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης τονίζοντας ότι όλοι θα πρέπει να συμβάλλουμε στην κρίση

Δ. Τζανακόπουλος: Αντί να λαμβάνουν μέτρα για το ΕΣΥ κάνουν δώρα σε καναλάρχες και εργολάβους (Video)

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι η κυβέρνηση μετατρέπει την κρίση σε μία ευκαιρία για την ολοκληρωτική αναδιάρθρωση της αγοράς εργασίας

Σ.Πέτσας: Εξετάζουμε χρονικό περιορισμό στις μετακινήσεις (Video)

"Εξετάζουμε χρονικό περιορισμό στις μετακινήσεις" είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σε συνέντευξή του. Αφού συνεχάρη τους Έλληνες που τηρούν τα μέτρα μίλησε για αυτούς που κάνουν κατάχρηση λέγοντας:

Απαγορεύεται το σούβλισμα του αρνιού αυτό το Πάσχα (Video)

"Φέτος θα γιορτάσουμε το Πάσχα διαφορετικά" επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας και περιέγραψε πιο αναλυτικά πως μεταφράζονται τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού για τον εορτασμό του Πάσχα.

Γ. Πλειός: Σε όλες τις κρίσεις ανθούν τα fake news (ηχητ.)

Αναφορικά με τη διαχείριση της πανδημίας, ο Γ.Πλειός επεσήμανε τον κίνδυνο παγίωσης του περιορισμού των δημοκρατικών ελευθεριών, ιδιαίτερα σε χώρες όπως η Ουγγαρία, «στις οποίες ο κορωνοϊός χρησιμοποιείται για την απόκτηση πολύ μεγαλύτερης εξουσίας από τις κυβερνήσεις» και σημείωσε ότι «οι πολίτες συνηθίζουν είτε υπάρχει κορωνοϊός είτε κάποια οικονομική κρίση ενδεχομένως».

Σ. Πέτσας: Δεν προβλέπεται μείωση μισθών στο Δημόσιο και συντάξεων μέχρι το Μάιο (Video)

Μέχρι το Μάιο δεν προβλέπεται μείωση μισθών στο Δημόσιο και συντάξεων ανέφερε ο Στ. Πέτσας αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά στο μέλλον που όπως είπε επανεξετάζονται τα μέτρα.

Πέθανε ο αγωνιστής της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος

"Όσο ζούμε δεν θα τον ξεχάσουμε. Δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει την Ιστορία - κι ο Μανώλης Γλέζος είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο από την Ιστορία αυτού του τόπου, από την Ιστορία της ελληνικής αριστεράς. Δεν θα ξεχάσουμε τον νεαρό Μανώλη, που μαζί με τον Απόστολο Σάντα κατέβασε μια νύχτα του Μαΐου τη σβάστικα από την Ακρόπολη..."

Σταϊκούρας σε εργαζόμενους: Κάντε υπομονή... (Video)

Η Ν.Δ. φορτώνει στις πλάτες του κόσμου της εργασίας την κρίση αντί για πολιτικές που θα λειτουργούσαν ανακουφιστικά και προωθητικά για την οικονομία. Και το μόνο που έχει να πει είναι "Κάντε υπομονή, ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός"...


Ραδιόφωνο