Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Νοτοπούλου: Το ψηφοδέλτιό μας είναι ψηφοδέλτιο αξίας, η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να γυρίσει πίσω (Video)

«Θέλουμε να μπούμε οι ίδιοι μπροστά, να αναλάβουμε την ευθύνη της ζωής μας. Tο πετυχαίνουμε με το ψηφοδέλτιο, έχουμε σπουδαίους ανθρώπους»

Π. Σκουρλέτης: Η ΝΔ επενδύει στη μισαλλοδοξία ανοίγοντας το δρόμο στην ακροδεξιά (Video)

«Η ΝΔ υιοθετεί ακροδεξιές απόψεις που διαμορφώνουν τη σημερινή της ταυτότητα - Όλες οι προϋποθέσεις για νικηφόρο αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές»

"Νησί της ανεμογεννήτριας" θέλει η Μ. Ξαφά να μετατραπεί η μαρτυρική Μακρόνησος, το Νταχάου της Ελλάδας

Δεν προκάλεσε καμία εντύπωση ότι η πρώην Διευθύντρια του ΔΝΤ και σύμβουλος του Κ. Μητσοτάκη, Μιράντα Ξαφά θα συμφωνούσε "απόλυτα" μάλιστα στο να εγκατασταθούν ανεμογεννήτριες στον ιστορικό τόπο θυσίας, το νησί της Μακρονήσου

Ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες υποχρέωσε τα κανάλια να συμμορφωθούν με την εργατική νομοθεσία

Με ερώτησή τους προς τους αρμόδιους υπουργούς Εργασίας, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούσαν να μάθουν αν εφαρμόζεται και πως η εργατική νομοθεσία μετά την εφαρμογή του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες, νόμος 4339/2015 (ΦΕΚ 133/Α/ 29-10-2015) και όπως διαπιστώθηκε από τα στοιχεία ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες υποχρέωσε τα κανάλια να συμμορφωθούν.

Φ. Σκοπούλη:Το ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν όργανο μιας ομάδας συμφερόντων για το διορισμό προσώπων (Video)

«Από όργανο για την επιτήρηση, έγινε όργανο στα χέρια μιας ομάδας πολιτικών και συμφερόντων. Όργανο για τον διορισμό με κομματικά κριτήρια»

Σ. Βαρδαρός: Δωρεάν πρόσβαση στην πρωτοβάθμια περίθαλψη - 2.500 δράσεις πρόληψης (Video)

Ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας ανέφερε ότι έχουν εξοικονομηθεί πάνω 10-12 εκατ. από τα νοικοκυριά από τη λειτουργία των δημόσιων, δωρεών δομών

Συνεχίζεται η άθλια κατάσταση στην ΓΣΕΕ – Κλίμα έντασης στην σημερινή συνεδρίαση (Video)

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Διοίκησης της ΓΣΕΕ που πραγματοποιήθηκε στη σκιά του συνεδρίου που ματαιώθηκε. Υπήρξε ένταση και λογομαχίες ανάμεσα στη Διοίκηση και το ΠΑΜΕ.

Κ. Πουλάκης: Η Ν.Δ. άλλαξε 40 μέρες πριν τις ευρωεκλογές του 2014 το εκλογικό σύστημα (Video)

«Η Ν.Δ. έχει λερωμένη τη φωλιά της όταν πριν από πέντε χρόνια, σαράντα μέρες πριν τις ευρωεκλογές, άλλαξε το πολιτικό σύστημα, κάνοντας εκλογές με σταυρό και όχι λίστα»

Ρ. Σβίγκου: Τα δικά μας γραφεία δεν τα χρηματοδοτεί κανένας Μαρινάκης (Video)

«Θλίβομαι όταν βλέπω κόμματα να στέκονται τόσο δίπλα στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Γνωρίζουμε όλοι τι εκπροσωπεί ο καθένας μας» σημείωσε η Ράνια Σβίγκου απαντώντας στον Στ. Μαλέλη.

Ρ. Σβίγκου: Η ΝΔ να το χωνέψει ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο (Video)

«Η κυβέρνηση βρίσκεται στην καλύτερη φάση της από το 2015 και μετά, με δεδομένο ότι η χώρα έχει βγει από τα μνημόνια και ψηφίζονται θετικά μέτρα που ελαφρύνουν τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία»

Τσίπρας-Μοράλες: Κοινός ο αγώνας για την ειρήνη και την ευημερία των λαών, κατά του νεοφιλελευθερισμού και της ακροδεξιάς (Video)

Στις δυνατότητες συντονισμού των δύο χωρών σε επίπεδο διεθνών οργανισμών και τη περαιτέρω συνεργασία των δύο χωρών αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τις κοινές δηλώσεις με τον Πρόεδρο της Βολιβίας, Έβο Μοράλες.

Β. Κόκκαλης: Και οι αγρότες στην ευνοϊκή ρύθμιση των 120 δόσεων (Video)

«Το φθινόπωρο θα αναμετρηθούν οι δυνάμεις που έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια, οι δυνάμεις που αγωνίζονται για την παραγωγική ανασυγκρότηση, με τις δυνάμεις που είχαν δώσει το στίγμα τους όλα αυτά τα χρόνια»


Ραδιόφωνο