Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΥΠΕΣ: Καθημερινή αναπαραγωγή ψεμάτων προκειμένου να μεταβιβαστεί η εξουσία

«Η έγκριση σύναψης 1.339 συμβάσεων σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΟΤΑ α’ βαθμού ικανοποιεί αιτήματα των ίδιων των δήμων και όχι την αυθαίρετη επιθυμία οποιουδήποτε υπουργού»

Βρετανία: Ξαναρχίζει η προεκλογική εκστρατεία μετά τη φονική επίθεση στο Μάντσεστερ

Οι Βρετανοί προσέρχονται στις κάλπες στις 8 Ιουνίου, με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, που δημοσιοποιήθηκαν πριν από την επίθεση της Δευτέρας, να δείχνουν πως οι Συντηρητικοί διαθέτουν άνετο προβάδισμα έναντι των Εργατικών

Αλ. Χαρίτσης: Η ελληνική οικονομία όχι μόνο αντέχει αλλά κινείται σε αναπτυξιακή κατεύθυνση

Ο αν. υπουργός Οικονομίας τόνισε πως πρέπει αναλάβουν τις ευθύνες τους οι δανειστές, προσθέτοντας ότι εκλογικές σκοπιμότητες και διαφωνίες μεταξύ τους κρατούν σε ομηρία τη χώρα

Βραζιλία: Στρατονόμοι, πεζοναύτες και πυροσβέστες σβήνουν τις φωτιές στα… υπουργεία

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Τεμέρ έβγαλε το στρατό στους δρόμους, ενώ αυξάνονται οι πιέσεις να παραιτηθεί μετά τις αποδείξεις ότι ζήτησε χρήματα από επιχειρηματία για να εξαγοράσει τη σιωπή του πρώην πρόεδρου της βουλής.

Τσαβούσογλου: "Πολιτικής φύσης είναι τα εμπόδια στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην ΕΕ"

«Πολιτικά εμπόδια τα οποία δεν συνδέονται μόνο με το Κυπριακό, αλλά και με το ότι άλλες, εχθρικές χώρες καταφέρνουν και επηρεάζουν τις πολιτικές της ΕΕ» δήλωσε στη La Stampa ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών

Γ. Αμανατίδης: Η λειτουργία του τεμένους θα ενισχύσει τη διεθνή παρουσία της χώρας

Ο υφυπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι η λειτουργία του ισλαμικού τεμένους θα συμβάλει «στην εμπέδωση της μέριμνας της Πολιτείας προς τους πολίτες, που πρεσβεύουν το μουσουλμανικό θρήσκευμα, για την απρόσκοπτη άσκηση των λατρευτικών τους καθηκόντων»

Ρ. Σβίγκου: Ο κ. Μητσοτάκης κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια για τη διαπλοκή στα ΜΜΕ

«Αν ήταν να μπει το ΔΝΤ στο πρόγραμμα χωρίς ρύθμιση του χρέους θα είχε μπει εδώ και καιρό. Αυτή τη στιγμή είναι ως τεχνικός σύμβουλος, ακριβώς επειδή δεν υπάρχει ρύθμιση για το χρέος, ενώ και ο ίδιος ο κ. Σόιμπλε σε όλες τις ευκαιρίες έχει δηλώσει ότι θέλει το ΔΝΤ να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα»

Ντόναλντ Τουσκ και Ζαν- Κλοντ Γιούνκερ υποδέχθηκαν τον Ντόναλντ Τραμπ στις Βρυξέλλες

Τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ υποδέχθηκαν σήμερα στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ κατά την πρώτη...

Δ. Τζανακόπουλος: "Υποκριτική η στάση του κ. Μητσοτάκη στο θέμα του ελληνικού χρέους"

«Είναι υποκριτική η στάση του κ. Μητσοτάκη, διότι συμμετείχε σε μια κυβέρνηση η οποία είχε αποδεχτεί πλεονάσματα περίπου 4,2% περίπου μέχρι το 2030, συμμετείχε σε μια κυβέρνηση η οποία θεωρούσε το χρέος βιώσιμο και ζητούσε πιστοποιητικά βιωσιμότητας για το ελληνικό χρέος»

Ν. Παππάς: Να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες (Video)

Στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, το ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης αλλά και το «κορυφαίο ζήτημα» του χρέους αναφέρθηκε χθες ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς στην ΕΡΤ3 προσθέτοντας ότι θα έπρεπε να υπάρχει ενιαίο μέτωπο για το χρέος επικρίνοντας παράλληλα τη στάση ιδιαίτερα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.