Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΣΥΡΙΖΑ: Κάτω από το πήχη και με καθυστέρηση τα μέτρα του ΥΠΠΟ απέναντι στον κορωνοϊό

Το τμήμα Πολιτισμού και ο τομέας Πολιτισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τα μέτρα που ανακοίνωσε το ΥΠΠΟ για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, κάνει λόγο για «πενιχρή χρηματοδότηση», προσθέτοντας ότι «μεγάλος αριθμός καλλιτεχνών, τεχνικών και λοιπών εργαζομένων βρίσκεται εκτός του προστατευτικού πλαισίου»

Διαδικτυακές συναντήσεις ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με ΤΕΕ/ΤΚΜ και ΕΚΘ

Τα προβλήματα που απασχολούν τους μηχανικούς, με αφορμή την υγειονομική κρίση του κορωνοϊού, ήταν το αντικείμενο της χθεσινής διαδικτυακής συνάντησης αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης και μελών της διοίκησης του ΤΕΕ/ΤΚΜ. Αντίστοιχη διαδικτυακή συνάντηση έγινε και με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Νόμιμη η έως τώρα μείωση μισθών κατά 50% με τη Νέα υπουργική Απόφαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άρθρο του δικηγόρου - εργατολόγου, Διονύση Τεμπονέρα στην ΑΥΓΗ για τις υπουργικές αποφάσεις, για τα ζητήματα α) της εκ περιτροπής απασχόλησης (προσωπικό ασφαλείας), β)της τηλεργασίας και γ) για τη μετακίνηση εργαζομένων που αναμένεται να ανακοινωθούν από ώρα σε ώρα

Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΠΠΟΑ: Να μην νομιμοποιηθούν τα αυθαίρετα στην Αίγλη Ζαππείου

Σύμφωνα με τον Ενιαίο Σύλλογο Υπαλλήλων Υπουργείου Πολιτισμού Αττικής, Στερεάς και Νήσων πρόκειται για «απόπειρα νομιμοποίησης των περισσότερων από 2.000 τ.μ. αυθαίρετων κατασκευών αλλά και καταπατήσεων κοινόχρηστων χώρων»

Καλάθια αλληλεγγύης στη Νάπολη: Μία πρωτοβουλία ανθρωπιάς στην εποχή του κορωνοϊού (Video)

«Αυτός που μπορεί, βάζει. Αυτός που δεν μπορεί, παίρνει». Με αυτά τα λόγια, μία πρωτοβουλία αλληλεγγύης που έχει ξεκινήσει στις γειτονιές της Νάπολης έχει γίνει κίνημα ανθρωπιάς εν μέσω της δύσκολης περιόδου που περνά η Ιταλία με την πανδημία του κορωνοϊού.

«Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη στις 22:00 (Video)

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη επιστρέφει και σήμερα στην αιχμή της επικαιρότητας με έγκυρη ενημέρωση σχετικά με την πανδημία του COVID-19, με τον Αλέξη Χαρίτση, Γιάννη Μπασκόζο και Ανδρέα Νεφελούδη - Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά από το www.avgi.gr

Κορωνοϊός: Μείωση 14,1% καταγράφει εναέρια επιβατική κίνηση

«Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πτώση της κίνησης από την 11η Σεπτεμβρίου», τονίζει η Διεθνής Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών προσθέτοτνας ότι «μόνο για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, η πτώση είναι 41% και αναμένεται να επιδεινωθεί»

Έξαλλος ο κόσμος της Καστοριάς με τις μετακινήσεις γιατρών (ηχητικό)

H κατάσταση στην Καστοριά είναι πολύ δύσκολη καθώς εξ αρχής δεν εκτιμήθηκε σωστά και έτσι είχαμε τη διασπορά στους κατοίκους και στο νοσοκομείο καθώς το προσωπικό δεν είχε τα απαραίτητα μέσα για να προστατευτεί επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Διονύσης Μωυσίδης γραμματέας της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς.

Κούφια λόγια από την κυβέρνηση - Απλήρωτοι οι εργαζομένοι του "Βοήθεια στο Σπίτι"

Τον εμπαιγμό τους από το Υπουργείο Εσωτερικών καταγγέλλουν εργαζόμενοι στο "Βοήθεια στο Σπίτι" καθώς παραμένουν απλήρωτοι από τους τελευταίους μήνες του 2019 ως και σήμερα. Ωστόσο δεν παραλείπουν να "διαφημίζουν" το πρόγραμμα που παραλίγο παλιότερα να καταργήσουν ο κ. Μητσοτάκης και ο υπουργός Εσωτερικών αποδεχόμενοι την αξία και την χρησιμότητα του με δημόσιες δηλώσεις τους.

Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Λέσβου: Αυταρχικές συμπεριφορές στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης

Σοβαρές καταγγελίες εν μέσω κορονοϊού καταγγέλλει η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Λέσβου κάνοντας λόγο για αυταρχικές συμπεριφορές στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης, για «τιμωρία» συναδέλφων τους με απειλές για μετακίνηση στον Άη Στράτη από τη 2η ΥΠΕ και έναν… αχταρμά στη διαχείριση των σοβαρών προβλημάτων και ελλείψεων.

Ν.Παππάς: Στο 3,5% του ΑΕΠ τα μέτρα της ΝΔ όταν οι παρεμβάσεις στη Γερμανία είναι στο 51% και στη Γαλλία στο 22,9% (Video)

«Η επιλογή της κυβέρνησης για ένα εγγυοδοτικό ταμείο ενός δισ. ευρώ ή 0,5% είναι εξαιρετικά χαμηλό», τόνισε ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης της Οικονομίας