Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν. Φίλης: Είναι συναίνεση να κατηγορεί ο Μητσοτάκης για παζάρι και προδοσία τον Πρωθυπουργό; (Video)

“Είναι εθνική συναίνεση να κατηγορεί ο Μητσοτάκης για παζάρι και προδοσία, τον Πρωθυπουργό;” ρώτησε ο βουλευτής Νίκος Φίλης, τον κ. Φορτσάκη και στέλεχος της Ν.Δ. που θυμήθηκε τη συναίνεση το ίδιο βράδυ ενώ νωρίτερα στην Βουλή είχε προηγηθεί η επίθεση του Κυρ. Μητσοτάκη στον Αλ. Τσίπρα στην Βουλή κατηγορώντας τον για προδοσία με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών.

Φ. Κούβελα: Να πάψουν οι ζωές των κοριτσιών και των γυναικών να είναι «επικηρυγμένες

Η δολοφονία της φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Ελένης Τοπαλούδη έρχεται να προστεθεί στη μακριά «αλυσίδα» των δολοφονημένων γυναικών και στη χώρα μας, η οποία τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει έξαρση ιδιαίτερα ανησυχητική και αναπαράγει με τον πιο δραματικό τρόπο το διαχρονικό στερεότυπο του κυρίαρχου αρσενικού και του «υποταγμένου θηλυκού» σημειώνει σε επιστολή της η γενική γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα.

Ελεύθεροι οι αστυνομικοί που συνδέονται με τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Οι αστυνομικοί φέρονται να ισχυρίστηκαν ενώπιον του ανακριτή ότι ενήργησαν στο πλαίσιο των καθηκόντων τους και σύμφωνα με όσα προβλέπουν τα εγχειρίδια της αστυνομίας για τη χειροπέδηση

Το Σύνταγμα και η κοινοβουλευτική δημοκρατία σε περιόδους κρίσης - Σεμινάριο με τον Αλέξανδρο Κεσσόπουλο

Σεμινάριο του ΕΝΑ σήμερα στις 17.30 με τον Διδάκτορα Συνταγματικού Δικαίου και Διδάσκων στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Αλέξανδρος Κεσσόπουλος

Η Μαδρίτη θα εγκρίνει αύξηση 22% του κατώτατου μισθού

"Το υπουργικό συμβούλιο της 21ης Δεκεμβρίου θα υιοθετήσει την αύξηση του κατώτατου μισθού", δήλωσε ο Σάντσεθ στο κοινοβούλιο, σημειώνοντας ότι θα τεθεί σε ισχύ "από το 2019" και αφορά "την πιο σημαντική αύξηση από το 1977"

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ να πάρει αποστάσεις από τους σύγχρονους Γκοτζαμάνηδες

«Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης δεν ανέχονται να βλέπουν τον ακροδεξιό συρφετό να παριστάνει τον ιδιοκτήτη της πόλης και να απειλεί ότι θα εμποδίσει συγκέντρωση πολιτικού κόμματος»

Συντηρητικό Κόμμα-Brexit: Οι πιθανοί υποψήφιοι για την ηγεσία

Για να παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος, η Μέι χρειάζεται 158 από τους 315 βουλευτές - Σε περίπτωση που η ψηφοφορία είναι σε βάρος της, μία διαδικασία αναμέτρησης για τον επόμενο ηγέτη θα μπορούσε να διαρκέσει μέχρι και έξι εβδομάδες

Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης να δώσει στοιχεία για τα περί ανταλλαγής του Μακεδονικού με τις συντάξεις

«Ποιοι είναι οι Ευρωπαίοι ηγέτες που συμμετείχαν στη συναλλαγή με τον πρωθυπουργό για ένα τόσο κρίσιμο εθνικό ζήτημα; Αναμένουμε άμεσα απαντήσεις»

ΟΔΔΗΧ: Ποσό ύψους 813 εκατ. ευρώ άντλησε σήμερα το Δημόσιο από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων

Το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 1,09% (αμετάβλητο σε σχέση με την προηγούμενη δημοπρασία στις 12 Σεπτεμβρίου), ενώ η έκδοση υπερκαλύφθηκε κατά 1,53 φορές (από 1,44 φορές στην προηγούμενη δημοπρασία)

Εκπαδευτική δράση για μαθητές: "Πες μας τη δική σου Ιστορία"

Ημερίδα εκπαιδευτικής δράσης «Πες μας τη δική σου Ιστορία» όπου οι μαθητές και οι μαθήτριες καλούνται να αναζητήσουν μια ιστορία που αναφέρεται στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο (Ελληνοϊταλικός πόλεμος – Κατοχή – Αντίσταση – Απελευθέρωση), μέσα από ένα οικογενειακό αντικείμενο... την Τετάρτη 19/12, Πύργος Βιβλίων, Εθνική Βιβλιοθήκη, ΚΠΙΣΝ

Αλ. Χαρίτσης: Ετοιμάζεται νέο ενιαίο καθεστώς προστασίας της πρώτης κατοικίας

«Ο κ. Μητσοτάκης με την σχεδόν σοκαριστική χτεσινή του ρητορεία πήρε οριστικά διαζύγιο από την μεταπολιτευτική δημοκρατική παράδοση συνολικά του πολιτικού συστήματος, συμπεριλαμβανόμενου και του συντηρητικού χώρου»